Gabriela Dinu Știri 27.09.2022 17:36

Cand apare Samsung Galaxy S23 și ce funcții noi este posibil sa aiba

Cand apare Samsung Galaxy S23 și ce funcții noi este posibil sa aiba

Samsung se pregăteşte să lanseze noul smartphone, iar fanii acestuia se gândesc deja la precomenzi, la cum va arăta S23, cu îmbunătăţiri va avea faţă de fratele mai mic, S22.

Din rândurile următoare veţi afla detalii interesante despre Samsung S23 şi specificaţiile pe care le va avea, plus perioada în care acesta va fi lansat, într-un eveniment grandios, aşa cum se obişnuieşte în astfel de cazuri.

Când lansează Samsung telefonul S23?

În primul rând, este aşteptată o îmbunătăţire considerabilă a capacităţii bateriei, căci majoritatea utilizatorilor de Samsung S22 s-au plâns de scăderea autonomiei. Prin urmare, după ce s-a trecut de la 4.000 mAh și 4.800 mAh la 3.700 mAh și 4.500 mAh, este aşteptată o nouă modificare.

Site-ul coreean The Elec anunţă astfel că acest capitol va fi modificat şi îmbunătăţit, iar Samsung Galaxy S23 şi Galaxy S23 Plus nu va mai avea astfel de probleme.

Capacitatea bateriei noilor dispozitive va creşte cu un procent de 5%, iar Galaxy S23 va avea de acum 3.900 mAh, în timp ce Galaxy S23 Plus va ajunge la 4.700 mAh. Pentru că modelul de Galaxy S22 Ultra nu a avut probleme în acest sens, S23 îşi va păstra bateria de 5.000 mAh.

O altă modificare ce va fi adusă telefoanelor Galaxy, modelul nou, ţine de cameră. Va avea una nouă, iar bănuielile tuturor tocmai ce au fost confirmate, căci această cameră nouă va avea un senzor de imagine incredibil, de 200 de megapixeli. Mai mult, Samsung Galaxy S23 va avea încorporat un cititor de amprente de tip Qualcomm 3D Sonic Max, care va putea scana în acelaşi timp două amprente. Tare sau ce? 😁

Citeşte şi:

Ce salarii au angajații Samsung România. Cât câștigă un director și cât ia un inginer
Cum să faci rapid și ușor update la Android sau iOS

Acum, să vorbim despre ceea ce îi interesează pe majoritatea oamenilor, când apare, de fapt, Samsung Galaxy S23? Ei bine, data exactă de lansare nu a fost încă anunţată oficial, însă dacă judecăm după obiceiul celor de la Samsung, evenimentul fastuos ar urma să aibă loc în iarna acestui an, mai exact, în luna februarie.

Anunţul oficial va fi făcut din moment în moment, iar fanii vor putea ştii astfel şi când şi în ce mod îşi vor putea face precomenzi.