Victor Dragodan Știri 27.12.2021 18:37

Când apare Iphone 12 în România și de la ce magazine îl poți compăra

Când apare Iphone 12 în România și de la ce magazine îl poți compăra

Apple a lansat 4 noi modele de iPhone 12 marți, pe 13 octomrbie 2020, în cadrul evenimentului „Hi, Speed” care a avut loc în mediul online din cauza pandemiei de COVID-19.

Poți precomnada noul Iphone 12 de la Emag accesând acest LINK. 

Vezi la ce oră începe evenimentul Apple de lansare Iphone 12

Așadar, toamna aduce patru modele iPhone 12, după cum urmează:  iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Toate modelele sunt echipate cu ecrane OLED și cu antene 5G, de altfel primele compatibile cu acest standard de conectivitate, dar și cu același procesor. Se crede că modelul de bază iPhone 12 va fi unul dintre cele mai bine vândute telefoane din următoarele 12 luni.

Prețurile variază, evident, în funcție de model. Conform zvonurilor, doritorii vor scoate din buzunar aproximativ 699 de dolari pentru un iPhone 12 Mini, în timp ce pentru cea mai performantă opțiune, iPhone 12 Pro Max, prețurile pornesc de la 1.000 de dolari.

Găsiți AICI mai multe informații despre prețurile modelelor iPhone 12

Când ajunge iPhone 12 în România

Primele modele care vor apărea pe piața vor fi iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Acestea vor fi putea fi pre-comandate începând cu ziua de vineri, 16 octombrie. Drept urmare, conform zvonurilor apărute până acum, primii care vor vedea noile telefoane Iphone 12 pe piață vor fi americanii, comenzile ajungând pe 23 octombrie, iar la noi în țară chiar posibil două săptămâni mai târziu, în prima parte a lunii noiembrie.

Pentru iPhone 12 Mini așteptarea va fi ceva mai lungă, asta pentru că precomenzile vor începe abia pe 6 noiembrie, drept urmare le vom vedea o săptămână mai târziu.

În ceea ce privește iPhone Pro Max, lucrurile se complică și mai mult. Se pare că Apple va da startul pre-comenzilor abia pe 13 noiembrie, astfel că smartphone-ul Apple va ajunge în magazine abia pe 20 noiembrie, iar în România la începutul lunii decembrie sau chiar de Black Friday.

Datele sus menționate vizează țările din primul val de lansare. Românii care vor să pună mâna pe unul dintre modelele iPhone 12 vor mai avea ceva de așteptat deoarece țara noastră este trecută de obicei pe lista secundară, iar noile modele ajung cu o săptămână – două întârziere față de primul val. Emag, cel.ro sau evomag.ro sunt magazine online unde va fi disponibilă precomanda la noile telefoane Iphone 12.

Apcom România este unicul distribuitor autorizat al produselor Apple în România, iar pe site-ul lor oficial sunt listați partenerii autorizați pentru comercializarea produselor Apple. Astfel, dacă intenționezi să îți cumperi noul iPhone 12, aici este locul unde vei găsi toate informații de care ai nevoie.

Cel mai probabil, reprezentanții Apple vor oferi toate aceste aspecte în cadrul evenimentului de lansare „Hi, Speed”.

Poți precomnada noul Iphone 12 de la Emag accesând acest LINK.