Claudiu Melinte Știri 22.12.2021 19:01

Când apare Iphone 12. Îl vom avea mai repede în România decât se credea inițial

Deși se credea că pandemia de coronavirus va întârzia apariția noilor Iphone 12, aceasta nu numai că va ajunge la timp, ci se va întâmpla mai repede decât în cele mai frumoase vise ale fanilor Apple.

Veste de real interes pentru toți fanii Apple și Iphone 12! Un angajat de la Apple, iHacktu, a dezvăluit că lansarea iPhone 12 nu numai că va fi lansată la timp, dar va fi cea mai timpurie din ultimii ani. Așadar noile telefoane vor fi dezvăluite în primele zile din septembrie, în ciuda pandemiei de Coronovirus, care a dat inițial peste cap toată producția telefoanelor.

Citat de forbes.com, iHacktu dezvăluie că Apple va organiza lansarea iPhone 12 pe 8 septembrie 2020. Doar iPhone 7 (pe 7 septembrie) s-a lansat mai devreme, de când iPhone-urile au început să fie dezvăluite lumii în ultimul trimestru. Alături de noile iPhone-uri, insiderul de la Apple spune că Timp Cook și echipa va mai lansa cea de-a șasea generație Apple Watch, un nou iPad mai ieftin și mult așteptatul dock de încarcare wireless AirPower

iHacktu mai susține că Apple va organiza un al doilea eveniment ceva mai târziu, pe 27 octombrie, unde va lansa noile iPad Pro și primele Mac-uri bazate pe propriul procesor Appple (MacBook și MacBook Pro).

Când apare Iphone 12 în România

Șocul real al acestei informații este modul prin care Apple a reușit să evite o întârziere și, mai mult, să accelereze lansarea, având în vedere impactul global asupra producției cauzat de pandemia COVID-19. Rămâne de văzut, însă, cum vor putea intra oamenii în oamenii în posesia noilor telefoane Iphone 12 și câte unități vor fi disponibile în primele săptămâni. Cert este că odată ce lansarea va avea loc la începului lunii septembrie, în ziua de 8, atunci mai mult ca sigur primele dispozitive Iphone 12 vor ajunge în România undeva pe la jumătatea lunii octombrie, poate chiar la finalul ei.

Este de așteptat ca noile iPhone 12 să se vândă ca pâinea caldă, mai ales după ce vom vedea cea mai mare schimbare de design din ultimele 3 generații de Iphone. În plus de asta, va fi primul iPhone 5G de la Apple, va oferi patru modele cu două dimensiuni de ecran noi și o cameră nouă. În plus, prețurile vor rămâne la fel ca anul trecut și este posibil chiar să fie mai ieftine! Rămâne de văzut, însă, dacă vor avea sau nu ecrane cu o rată de refresh de 120 de herți.