Gabriela Dinu Vedete 15.10.2023 10:27

Camelia Sucu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Camelia Sucu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Camelia Şucu la 57 de ani este cea mai bogată femeie din România. Mai multe despre viaţa ei, dar şi despre afacerile pe care le dezvoltă le veţi afla din rândurile care urmează.

Camelia Şucu este din Bucureşti şi a fost studentă la Facultatea de Medicină Carol Davila. Pe când era în anul II, s-a căsătorit cu afaceristul Dan Şucu, deţinătorul imperiului Mobexpert, şi patron la Rapid Bucureşti.

Ce scrie în CV-ul Cameliei Şucu?

Au dezvoltat mai multe business-uri împreună, dar şi separat. Coroborând toate afacerile sale, Camelia Şucu a ajuns la o avere de aproximativ 55 de milioane de euro. A divorţat de Dan Şucu în 2004 şi a rămas cu o avere uriaşă pe care a investit-o mai departe. Din căsnicia cu afaceristul au rezultat două fete, Ioana şi Cristina.

„Antreprenorul nu se apucă de business pentru cifre, în primul rând el își vede visul în măreția unui proiect și apoi vin banii. Dacă te apuci de business doar ca să faci bani, mai bine te lași. Fără pasiune nu reușești nici să treci peste greutăți, nici să-ți asumi eșecurile și să le transformi în învățături și nici să faci bani. După 30 de ani de antreprenoriat consider că mai am de învățat”, povestea Camelia Şucu într-o discuţie cu Ştefan Mandachi.

Din ce face bani Camelia Şucu?

Camelia Şucu face bani din afacerile pe care le deţine, fiind proprietara companiilor ClassIN, Piața de Gros (Abundia) și Iconic Food&Wine. Ca un antreprenor de succes, aceasta îşi începe ziua dis de dimineaţă. A trecut şi prin momente grele, după ce s-a confruntat cu depresia, dar conform spuselor sale a reuşit să treacă peste: „Eu mă scol pe la 6 dimineața, mă culc la 11. Am avut momentele mele de cădere, am fost în depresie doi ani de zile din cauza unui cumul de lucruri. Am cunoscut oameni alături de care am vrut să fac treabă, dar ei nu voiau decât să fure și a trebuit să curăț după ei”.

Date biografice Camelia Şucu

Nume complet: Şucu Camelia
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: divorţată de Dan Şucu
Înălțime: 1,72 m

De când a divorţat, Camelia Şucu nu s-a mai afişat cu niciun alt bărbat, iar atunci când a fost pusă să facă un top al bărbaţilor din viaţa sa, pe primul l-a pus pe tatăl său, iar pe următoarele două au fost clasaţi doi parteneri de afaceri.