Tudosie Andrei Vedete 02.03.2024 15:51

Bogdan Rădulescu CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Bogdan Rădulescu CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Bogdan Rădulescu a surprins-o plăcut pe Roxana Hulpe săptămâna trecută într-un mod cu totul special, în timp ce se aflau pe stadionul Cluj Arena, locul magic al festivalului UNTOLD. Într-un moment cu adevărat memorabil, Bogdan a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Cine este Bogdan Rădulescu

Frumoasa blondină a fost copleșită de emoții când partenerul ei devotat s-a așezat cu inima deschisă în genunchi, într-un gest care a adus un strop de farmec și romantism acestui moment special din viața lor.

După ce a proiectat o emotivă retrospectivă video, evidențiind cele mai impresionante și pline de iubire momente trăite în timpul relației lor, iubitul cunoscutului protagonist de la Pro TV a încheiat această experiență cu o întrebare magică: „Vrei să fii soția mea?” Această propunere avenit într-un context sentimental profund, reflectând angajamentul lor pe durata a peste unui an în care au format un cuplu plin de dragoste și complicitate.

Bogdan Rădulescu a venit pe lume în frumosul oraș Iași, însă, la doar un an și jumătate, familia sa a decis să se mute în pitorescul Oradea.

Tânărul, partenerul iubitei sale Roxana Hulpe, și-a continuat educația la prestigioasa Universitate Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar de câțiva ani s-a stabilit în vibrantul București. Această călătorie geografică și academică a contribuit la formarea sa ca individ și la dezvoltarea unei conexiuni puternice cu diversele regiuni ale țării.

Ce a mărturisit Bogdan Rădulescu despre business-ul lui

După o perioadă de 5 ani dedicată industriei publicității, logodnicul blondinei atrăgătoare a ajuns la concluzia că este momentul să-și dezvolte propria afacere. Astfel, a fondat compania Rethink România și a devenit co-fondator al agenției Mainstage.

În prezent, Bogdan Rădulescu ocupă poziția de director executiv pentru celebra serie de festivaluri UNTOLD și Neversea, proiecte în care a fost implicat pe parcursul unor ani semnificativi, colaborând strâns cu partenerul său, Edy Chereji.

„Am reuşit să construim un model de business sustenabil. Am fi ipocriţi dacă am spune că nu facem profit, dar ca modalitate de dezvoltare şi cum abordăm noi și cum am abordat noi, în toți aceşti ani, munca şi businessul pe care îl conducem. Este investit tot înapoi. Creşterea pe care noi am avut-o, în toţi aceşti ani, nu ar fi fost posibilă, nu am fi putut să ajungem din spate marii organizatori de evenimente din alte ţări, să fim la nivelul celorlalte festivaluri…Pe parcursul anilor am reinvestit tot. Cred că un alt factor, apropo de acumularea de capital, este şi vârsta la care faci nişte lucruri”, a declarat logodnicul Roxanei Hulpe.