Gabriela Dinu Știri 20.01.2022 17:55

Bogdan Fizz Croitoru: CV, vârstă înălțime, greutate, avere, ocupație, familie, venituri

Bogdan Fizz Croitoru: CV, vârstă înălțime, greutate, avere, ocupație, familie, venituri

Bogdan Croitoriu, pe numele său de scenă Fizz sau Daddy Fizz, este un celebru personaj din showbiz-ul autohton. Şi-a mai spus şi Bob Taylor, iar în prezent s-a retras din viaţa publică.

Este un cântăreţ român de muzică rap, hip hop şi pop şi de câţiva ani s-a implicat în afaceri fructuoase în domeniul imobiliarelor şi a criptomonedelor. Nu se ştie ce avere are Fizz, însă este clar că veniturile sale sunt uriaşe, după stilul său de viaţă exorbitant.

Care este numele real al lui Fizz?

S-a născut pe 26 martie 1979, are 42 de ani, şi este absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii din Bucureşti. Totodată, Bogdan Croitoru are şi un master în limba engleză.

Fizz s-a dedicat şi filantropiei, fiind unul dintre activiştii actelor de caritate şi ajutorarea persoanelor neputincioase, a copiilor şi bătrânilor bolnavi.

După ce se retrăsese de ceva timp din lumina reflectoarelor, în septembrie 2019 Fizz a şocat pe toată lumea când a intrat în casa emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D şi prezentată pe atunci de Andreea Mantea.

În cariera sa muzicală, Fizz a lansat primul material discografic în februarie 2004, intitulat „Totul sau nimic”, pe care s-au aflat următoarele piese: „Dacă nu Fizz, atunci cine”, „Apasă pedala”, „Eşti fiţoasă”, „Am nevoie”, „Fără tine noaptea”, „Taraful”, „Prea târziu”, „De fiecare dată”, „Cred”.

Date Biografice Bogdan Fizz Croitoru: înălțime, greutate

Nume complet: Bogdan Croitoru
Data naşterii: 26 martie 1979
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: singur
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,70 m

La trei ani distanţă de la acest episod, Fizz revenea cu un proiect diferit, colabora cu Inna, sub numele de Bob Taylor şi se lansa pe piaţa house-ului progresiv. Atunci a apărut melodia „Deja vu”, care a avut un succes colosal.

Bogdan Croitoru a făcut bani şi pe piaţa filmelor, după ce în 2005 a lansat „Ladie’s man”, un film erotic în care el a fost all star, adică regizor, scenarist, producător şi rol principal. „Am vrut să fac un film despre viața mea. E un film cu mașini scumpe, femei frumoase și cu multă distracție”, povestea Fizz.

Fizz a avut mai multe iubite din showbiz-ul autohton, dar relaţiile nu au ajuns niciodată în punctul de a se căsători. Aşadar, acesta este încă necăsătorit, la vârsta de 42 de ani.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: