Gabriela Dinu Vedete 22.10.2023 17:12

Bogdan Arșinel: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Bogdan Arșinel: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Bogdan Arşinel este unul dintre fii regretatului actor Alexandru Arşinel. Acesta are 53 de ani şi mai are un frate mai mic, pe nume Cristian Arşinel.

Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani, a fost unul dintre marii actori ai României. Acesta a fost căsătorit cu Marilena Arşinel, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume cei doi băieţi despre care v-am spus anterior.

Cine este Bogdan Arşinel?

Bogdan Traian Arşinel este de profesie inginer constructor şi a strâns avere din apartamentele pe care le-a închiriat. Nici el, şi nici fratele său mai mic nu au dorit să fie persoane publice şi au stat departe de lumina reflectoarelor. Cristian Arşinel, fratele său mai mic, a terminat Facultatea de Drept, precum şi cea de Studii Economice din Capitală, după care şi-a dezvoltat propriul business, în agricultură.

Dar haideţii să aflăm mai multe despre Bogdan. Acesta este căsătorit de mai mulţi ani şi nici soţia sa nu este o persoană publică. Se numeşte Alice Arşinel şi lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Averea lui Alice şi Bogdan Arşinel include două terenuri intravilane în judeţul Ilfov, împreună cu un teren agricol în Botoşani, folosit ca adăpost pentru animale. Totodată, pe numele lor mai sunt trecute şi un apartament şi o casă de locuit.

Ce avere are Bogdan Arşinel?

Banii pentru a-şi pune bazele propriului business au venit de la nimeni altul decât tatăl său, Alexandru Arşinel, care l-a împrumutat cu 100.000 de euro:

„Normal că i-am dat. Pe vremea aceea (în 2008, n. red.) se întâmplau altfel lucrurile, era mai bine din punctul acesta de vedere și, dacă am avut, i-am dat imediat, le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri. Nu m-a interesat nicio secundă la ce au nevoie de bani, știu că au ceva afaceri în construcții, iar acolo e nevoie de lichidități. Nu mai știu nici măcar când i-am dat, dar nu cred că e important asta”, povestea regretatul Alexandru Arşinel.

Date biografice Bogdan Arşinel

Nume complet: Arşinel Bogdan
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: Alice Arşinel
Data naşterii: 1970

De pe 29 septembrie 2022, Bogdan Arşinel a rămas orfan de tată, după ce marele actor s-a stins în urma unei lungi suferinţe. Acesta şi-a petrecut ultimele luni din viaţă prin spitale, fiind internat de mai multe ori.