Gabriela Dinu Știri 25.10.2023 13:32

Bianca Pop: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Bianca Pop: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Bianca Pop este un personaj controversat din spaţiul monden de la noi, care a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Insula iubirii, de la Antena 1, în calitate de ispită.

Atunci, a făcut furori cu replicile sale, când a spus că ea nu iese din casă niciodată fără să aibă 1000 de euro cash cel puţin în poşetă.

Cine este şi cu ce se ocupă Bianca Pop

De la participarea pe insulă, Bianca a alunecat într-o lume controversată, s-a scris despre ea că ar fi fost amantă şi a fost surprinsă de mai multe ori în stare de ebrietate.

Când era ispită, Bianca se etala cu tot ce avea, îşi arăta pe cameră, în reportaje, hainele, încălţămintea, gentile de firmă şi bijuteriile. Nu spunea cu ce se ocupă, dar se lăuda că reuşeşte să câştige bine pentru a se întreţine. Aceasta s-ar fi iubit pentru o perioadă cu Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian. Acesta din urmă decedat în urmă cu trei ani, în urma unei răfuieli la jocuri de noroc.

Cu cine s-a iubit Bianca Pop

Din povestea aceasta a ieşit un mare scandal, după ce soţia lui Pian a aflat de Bianca. Căci, da, Ciprian Pian ea căsătorit şi avea şi copii. Bianca Pop şi-a păstrat obiceiul şi s-a cuplat mai departe cu un alt bărbat însurat. De data aceasta, este vorba despre Marian Aliuţă, fostul fotbalist. Cei doi au fost prinşi în timp ce îşi consumau povestea de iubire pe ascuns, într-un hotel.

După ce s-a retras din lumea amantlâcurilor, Bianca Pop şi-a făcut o relaţie serioasă şi s-a mutat în Spania, devenind şi mămica unei fetiţe. Numai că până să îşi pună ordine în viaţă, aceasta şi-a speriat fanii şi familia de câteva ori. A ajuns să fie internată la secţia de Psihiatrie şi a avut grave probleme de sănătate, până când a reuşit, în cele din urmă, să se pună pe picioare.

În prezent, Bianca Pop locuieşte în Spania cu iubitul său, George Tomaziu şi o cresc împreună pe fetiţa lor, Jessica Maria.