Gabriela Dinu Știri 25.09.2021 17:06

Beneficii și salarii la Carrefour. Program de lucru, concedii, prime

Beneficii și salarii la Carrefour. Program de lucru, concedii, prime

Dacă doreşti să te angajezi într-un hypermarket din România, şi Carrefour poate fi o soluţie. Înainte de a merge la un interviu, te vei informa despre beneficiile şi salariul pe care acesta le oferă.

CV-ul se poate depune pe site-ul oficial sau chiar într-un magazin de acest gen. Programul de lucru la Carrefour este în ture şi se stabileşte în funcţie de fiecare magazin în parte.

Ce salariu are un angajat Carrefour?

Concediile se pot lua după bunul plac, iar în zilele de sărbătoare legale magazinele sunt închise. Angajaţii Carrefour au liber pe 1 ianuarie, 25 şi 26 decembrie şi în primele două zile de Paşte.

Salariile sunt de nivel mediu, după cum reiese din descrierile realizate de foştii angajaţi. Astfel, un manager adjunct cu o experienţă în domeniu de aproximativ un an va avea un salariu de 2.100 de lei. Una dintre cele mai bănoase funcţii este ceea de consultant presales, care are un salariu fix de 4.900 de lei lunar, la care se adaugă suma de 300 de lei din tichete de masă. Totodată, aceştia au şi un bonus anual de 14.000 de lei.

Citeşte şi:

Beneficii și salarii la Dedeman. Program de lucru, concedii, prime
Beneficii și salarii la Kaufland. Program de lucru, concedii, prime

Un şef de relaţii cu clienţii, cu o experienţă de aproximativ 5 ani în domeniu, încasează lunar 2.200 de lei, plus alte bonusuri în valoare de 500 de lei. Un şef de produs este plătit bine, cu 4650 de lei lunar. Responsabilii de dinamică comercială iau 3450 de lei pe lună, plus al 13-lea salariu, alte bonusuri de obiective de 1.700 de lei, plus 20 de lei pe zi de muncă în tichete de muncă.

Pickerii au salarii de 1.360 de lei lunar, 300 de lei pe lună din tichete de masă. Un junior buyer ale un salariu net de 3.100 de lei, plus 2.000 de lei alte bonusuri.

Pachetele de beneficii ale angajaţilor de la Carrefour conţin:

  • Tichete de masă;
  • Primă de vacanță;
  • Primă de sărbători;
  • Asigurare de viată;
  • Program flexibil de lucru;
  • Concediu de maternitate & paternitate;
  • Concediu de creștere a copilului;
  • Concediu medical;
  • Tichete cadou.