Gabriela Dinu Vedete 13.09.2023 13:30

Beatrice Busuoic: CV, Varsta, Biografie, familie, surse de venit

Beatrice Busuoic: CV, Varsta, Biografie, familie, surse de venit

Beatrice Busuioc este psiholog de profesie şi de la începutul anului 2023 noua Supernanny de la Prima TV. Rolul său este de a analiza comportamentele celor mici cu scopul de a le aduce soluţii părinţilor în creşterea şi educarea lor.

Noua „vedetă” de la Prima TV s-a născut în Bacău, dar locuieşte în Bucureşti şi este absolventă a cursului de „Training, Cpaching şi Public Spealink” din cadrul John Maxwell Team, fiind totodată şi absolventă a cursului 3C Sport Autism România.

Cine este noua Supernanny, Beatrice Busuioc

„Programul de formare John Maxwell Team România m-a ajutat să devin un bun leader, public speaker și trainer pentru echipa cu care lucrez. De asemenea, am învățat tehnici prin care să îi îndrum pe copii să se expună în fața unui public. Fără a se simți sub «lupa autorității»”, spune Supernanny.

A terminat în 2013 Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti, apoi a continuat cu un program de master de Psihodiagnoză, Psihoterapie Experienţială Unificatoare şi Dezvoltare Personală în cadrul aceleiaşi instituţii. În 2022, a urmat şi un program de master în Analiza aplicată a comportamentului în cadrul Universităţii Santa Barbara.

Din ce face bani Beatrice Busuioc, de la Prima TV?

Beatrice Busuioc face bani din job-ul de la Prima TV, dar şi din cariera de psiholog. Totodată, este preşedintele Asociaţiei „Da, poţi”. Recent, aceasta a vorbit cu drag despre meseria pe care o practică de câţiva ani: „Lucrul cu copiii reprezintă zilnic o provocare. Chiar dacă îți concepi un plan pentru ședința din ziua respectivă, există posibilitatea să fii surprins. De ce? Copiii sunt ființe atât de sincere și imprevizibile în reacțiile lor încât dacă nu ești creativ, spontan și plin de energie, mai ales în cazul celor mici, există posibilitatea să îi pierzi.

Până la vârsta de 8-9 ani, copiii se bazează mai mult pe instinct decât pe judecată, ceea ce înseamnă că, independent de ce teorii încearcă părinții să le transmită, este foarte important ceea ce fac părinții, modelul ce îl oferă copiilor”.