Ionuț Nițulescu Vedete 10.04.2021 13:22

Au trecut 4 ani de la moartea Denisei Răducu, dar mama ei trăiește un coșmar: „Îmi imaginez că vine acasă”

Au trecut 4 ani de la moartea Denisei Răducu, dar mama ei trăiește un coșmar:

Mama Denisei Manelista trăiește un coșmar de când artista s-a stins din viața, în urma unei boli crunte. Au trecut aproape patru ani de la trecerea ei în neființă, dar femeia nu-și revine nici acum.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu cu carcinom hepatocelular, un tip de cancer de ficat, la doar 27 de ani, lăsând un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o.

Mama Denisei Manelista, dezvăluiri cutremurătoare

Mama regretatei artiste nu s-a împăcat nici acum cu moartea fetei sale. Aceasta își alină dorul la mormântul artistei. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Și acum așteaptă ca fiica ei să se întoarcă acasă. Aceasta a mărturisit că o visează în fiecare noapte și că se trezește în fiecare noapte la ora 3, ora la care artista a murit.

”Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a murit, și mă uit pe Internet la pozele ei. Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare. Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper”, a spus Geta Răducu.

Citește și: Petrișor Ruge: CV, vârstă, înălțime, greutate, cu câți bani îl plătește Andreea Bălan

Denisa Răducu a murit la 27 de ani

Femeia își amintește cu nostalgie de vremea când Denisa era doar un copil: „Întotdeauna înainte de Paște, Denisei și Adelinei le cumpăram rochițe și fustițe. Se purtau pe vremea aceea costumașele din piersică. Denisei îi luam roșu, iar Adelinei grena, ca să fie diferite. O îmbrăcam cu cămașă albă de mătase și sandale și fugea repede la mama care stătea foarte aproape de noi, ca să se laude”.

Familia i-a făcut un altar în casă. Au pus fotografii pe pereți cu artista pentru a-și alina dorul și a-i simți prezența.

”Merg zilnic la cimitir, la Denisa, să îi aprind o lumânare și să vorbeasc cu ea. I-am făcut altar, aici, în casă, pe pereți am multe tablouri cu pozele ei, ca să-mi mai alin dorul de ea”, a declarat tatăl Denisei.

Artista s-a stins din viață pe 23 iulie 2017, cu doar două luni înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. A avut un succes răsunător, iar banii câștigați din muzică i-a investit în două case și o mașină, care au ajuns în posesia surorii ei.