Ionuț Nițulescu Știri 24.01.2023 17:13

Au găsit o mașină de lux îngropată. Ce era în bolid

Au găsit o mașină de lux îngropată. Ce era în bolid

Valeri Lizunova, un artist din Rusia a reușit să impresioneze o lume întreagă cu un gest de-a dreptul incredibil. Acesta a decis să își îngroape mașina, un Mercedes de lux, destul de adânc în pământ, la aproape cinci metri adâncime.

Acesta a îngropat un Mercedes G-Glass, iar apoi și anunțat fanii. Aceștia au plecat imediat în căutarea automobilului de lux.

Fanii au dezgropat mașina

Fiindcă i-a ros curiozitatea, fanii au mers imediat să dezgroape mașina. Apoi, au intrat în vehicul și au încercat să îl pornească.

Evacuările mașinii au fost conectate la un tub ce ducea afară, pentru ca gazele de eșapament să nu sufoce fanii urcați la volan, iar bolidul a pornit fără probleme. Artistul susține că ideea i-a venit în timp ce se plimba cu o mașină identică în care s-a simțit în siguranță și s-a gândit că se aseamănă cu un buncăr.

Pe toată durata experimentului artistic, curioşii au putut intra în maşina îngropată prin trapa superioară.

Un politician din Africa de Sud a fost îngropat în Mercedes

Conducătorul unui partid din Africa de Sud a avut o ultimă dorință puțin altfel. A vrut să fie îngropat cu tot cu automobilul de lux pe care îl deținea.

Citește și: Ajutor de deces 2021: câți bani se dau de la stat pentru înmormântare în 2021

”Niciodată nu am mai avut o asemenea solicitare. A fost dificil și straniu să îi îndeplinim ultima dorință”, a povestit directorul casei funerare. Pentru a duce la capăt misiunea, a fost folosit un excavator, pe un teren deținut de familia victimei.

”Tatăl meu a fost un om de afaceri de succes și a avut multe mașini de lux. Dar a avut probleme și a fost nevoit să renunțe la ele. În urmă cu doi ani și-a cumpărat această mașină, la mâna a doua. La scurt timp, s-a stricat și a rămas parcată în fața casei. Chiar dacă nu putea să o conducă, acolo îi plăcea să petreacă mare parte din timp, cu radioul pornit. Sper să fie fericit”, a povestit fiul lui Tshekede Bufton Pitso.