Gabriela Dinu Vedete 20.10.2022 11:36

Arminia Lorena Grad: CV, vârstă, salariu, ocupaţie – Chefi la Cuţite 2022

Arminia Lorena Grad: CV, vârstă, salariu, ocupaţie - Chefi la Cuţite 2022

Arminia Lorena Grad este una dintre cele două concurente din echipa lui Sorin Bontea, alături de Carmen Cojocar. Are 36 de ani şi a venit la Chefi la cuţite cu un desert şi i-a dat pe spate pe cei trei chefi.

Este din Oradea, dar locuieşte în Italia, acolo unde deţine un restaurant alături de viitorul ei soţ, cel care a şi susţinut-o să vină la Chefi la cuţite. Povestea ei de viaţă este una impresionantă, s-a mutat în „Cizmă”, după ce a făcut un pariu în timpul unui meci de la Campionatul Mondial din 2006:

Cine este Arminia Lorena Grad, de la Chefi la cuţite 2022

„La vârsta de 20 de ani, am plecat din România, în 2006, era meciul de la Mondial Italia – Franţa. Eram la barul în care lucram în Oradea şi am zis cine câştigă acolo mergem şi a câştigat Italia, iar în două zile eram în autocar. Trebuia să stau 3 luni, că eram studentă la Oradea, dar am rămas 16 ani.

Am lucrat 6 ani la Milano ca ospătar şi l-am cunoscut pe actualul meu logodnic. Am lucrat împreună, eu ospătar, el pizzer. Suntem de 11 ani împreună. Am deschis şi un restaurant împreună, suntem asociaţi. Acolo mi-am dat seama că iubesc meseria asta şi, oricum ar fi, voi continua pe partea asta”.

Date Biografice Arminia Lorena Grad

Nume complet: Arminia Lorena Grad
Data naşterii: 1986
Locul naşterii: Oradea, România
Partener: logodită

„Locuiesc în Italia, lângă Parma. Mă numesc Arminia pentru că mama mea a avut o fantezie extrem de frumoasă, ea se numeşte Arminia Elisabeta, eu mă numesc Arminia Lorena, fratele meu se numeşte Arminiu Eduard şi nepotul meu e Casian Arminiu.

Bunica mea a văzut o telenovelă pe vremuri, a stâlcit ea numele şi aşa a ajuns la Arminia. Când ne strigă, ne întoarcem toţi, viitorul meu soţ mă strigă Armi şi răspundem toţi”, a mai spus Arminia despre povestea sa inedită de viaţă şi a numelui pe care îl poartă.

A ajuns în bootcamp, iar la formarea echipelor a ajuns să lucreze alături de chef Sorin Bontea.