Gabriela Dinu Vedete 28.10.2023 12:42

Aris Eram: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Aris Eram: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Aris Eram este fiul Andreei Esca şi concurent în America Express, alături de sora sa mult mai celebră, Alexia Eram.

Numele său complet este Aris Melkior Eram, are doar 19 ani şi studiază la Barcelona. Acesta s-a născut pe 24 iulie 2003 în Bucureşti şi a urmat sudiile tot în Capitală, finalizând liceul în cadrul Şcolii Franceze, apoi s-a mutat în Spania, pentru facultate.

Aris Eram studiază la Barcelona

Tatăl lui Aris şi al Alexiei este afaceristul Alexandre Eram şi în cadrul familiei lor, copiii au mers la studii peste graniţă. Este şi cazul Alexiei Eram, care a studiat la Londra, înainte de a-şi cumpăra un apartament în Bucureşti, din banii făcuţi singură, din creaţe de conţinut, fiind influencer.

Despre Aris Eram nu se ştiu foarte multe, tânărul nu este o prezenţă constantă în media, asemenea mamei sale sau surorii sale, care se ocupă chiar cu asta. Andreea Esca i-a făcut recent însă o descriere: „Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea”, a spus prezentatoarea de la Pro TV despre mezinul familiei.

Aris Eram se iubeşte cu Laura Giurcanu

America Express a fost locul în care Aris Eram a concurat împotriva iubitei sale. Pentru că, ce credeţi, acesta a fost surprins sărutându-se în maşină cu o altă concurentă de la Antena 1, Laura Giurcanu. Aceasta este de profesie model, fiind chiar o fostă câştigătoare a emisiunii Next Top Model by Cătălin Botezatu, un show special pentru modele, filmat şi difuzat în trecut de Antena 1.

Cei doi nu au confirmat relaţia, care poate părea una inedită la prima vedere prin prisma diferenţei de vârstă dintre cei doi. Laura Giurcanu este cu 7 ani mai mare decât iubitul său şi este o prezenţă contantă în media, contrar lui Aris, ea fiind în prezent şi un influencer de succes.