Ioana Filipescu Vedete 28.10.2022 13:28

Antonio Pican: varsta, biografie, iubite, surse de venit, conturi sociale

Antonio Pican: varsta, biografie, iubite, surse de venit, conturi sociale

Antonio Pican este unul dintre cei mai populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului, în ciuda fragedei vârste. A făcut furori pe Youtube cu piesele sale, iar melodia Macarena avea să strângă nu mai puțin de 1,3 milioane de vizualizări în doar 48 de ore.

Antonio, care s-a apucat de cântat la doar șapte ani, a ajuns să colaboreze cu artiști cunoscuți, cum ar fi  Edward Sanda, Anda Adam, Bibi și Liviu Teodorescu.

Ce scrie în CV-ul lui Antonio Pican

Cine este Antonio Pican, tânărul de doar 19 ani care face senzație pe Youtube? Unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului, Antonio s-a remarcat pe când avea 12 ani, pe scena Next Star, acolo unde a cucerit publicul, ajungând până în finala competiției.

Trei ani mai târziu, ”încerca” și X Factor. Era începutul lui în lumea muzicală. De atunci, Antonia a început să scoată diferite piese în colaborare cu artiști români.

Antonio Pican, primul loc în trending cu ”Macarena”

Antonio Pican lansa, în urmă cu un an, piese precum Macarena și  Mitraliera. Primul single a ocupat locul 1 în trending pe Youtube timp de mai multe săptămâni. Mai mult, reușea să strângă peste 1,3 milioane de vizualizări pe Youtube în doar 48 de ore.

Dar cel mai vechi conținut muzical postat pe canalul său de Youtube a fost videoclipul „STATICA SONG – STATICA SONG”, din august 2017, care a strâns, până în prezent, peste șapte milioane de vizualizări.

Să mai spunem că Antonio Pican este urmărit de aproape 600K de fani pe rețelele de socializare și că tânăra vedetă continuă să uimească publicul prin aparițiile sale pe Youtube, dar și prin colaborările muzicale inedite.

Antonio Pican s-a despărțit de iubi Bibi

Antonio Pican a avut o relație mediatizată cu Bianca Lixandru, Bibi, pe numele de scenă. Aveau să se despartă, deși cei doi vorbeau, la un moment dat, despre căsătorie. El o ceruse, ea acceptase.

După doi ani și cu bune și cu rele, Bibi a mărturisit că este momentul ca ea și Antonio Pican să meargă pe drumuri separate. „A fost frumos cât a fost… Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate.

Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost doi ani frumoși și, din respect pentru tot ce am trăit împreună, nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră”, a spus Bibi.

”Relația cu Bibi a fost una care m-a format. Acum sunt singur. Daca aș simți că e persoana potrivită, ai face orice cu ea. Cum ar fi că eu să mă bag în viață ei acum? Suntem pe drumuri diferite acum. Punctul meu de vedere nu o să mi-l spun, acum ar putea fi interpretat. Eu iert foarte repede. Pe planul ăsta de iubire, sunt ok, fete găsești pe tot drumul, dar până în momentul când o să găsești și o să zici ea e fata, te formezi până atunci.

Femeile sunt mult mai mature și mai puternice decât noi, totul e o alegere. Spre muzică tot eu am tras-o pe mama de mânecă și am făcut canto. Ei m-au susținut cu tot ce au putut. Eu sunt foarte lăudăros, indirect mă laud. Îmi place să mă laud. Mă duc 5 zile pe săptămână la sală, eu vreau să mă afișez, mă laud cu un scop. Mă consider un băiat destul de matur pentru vârstă mea, inteligent, fidel”, a spus Antonio Pican.