Tudosie Andrei Altceva 04.07.2024 12:29

Antonia, despre educația copiilor. Ce reguli există în familia artistei: „Odată ce intră în casă, nu mai au voie să…

Antonia, despre educația copiilor. Ce reguli există în familia artistei: „Odată ce intră în casă, nu mai au voie să…

Recent, Antonia, cântăreață cunoscută, a dezvăluit într-un interviu la Digi FM strategiile pe care le-a adoptat pentru a minimiza influența tehnologiei asupra fiilor ei, Achim și Dominic.

În discuția sa, artista a subliniat că a amânat momentul introducerii lor în lumea gadgeturilor și a rețelelor sociale, precum și al utilizării jocurilor video.

„Am încercat să întârzii acest moment și am reușit, surprinzător. Le-am oferit telefoane și alte dispozitive mai târziu. Le-am stabilit niște reguli clare: odată ce sunt acasă, nu au voie să petreacă timp prea mult pe telefoane, deoarece au jocuri și console”, a declarat Antonia.

Artista încurajează pe cei doi băieți să-și urmeze pasiunile în domeniul artistic. Într-un interviu din octombrie 2023, cei doi frați au dezvăluit că sunt atrași de actorie, muzică și dans. Ambii au participat deja la castinguri, unde și-au impresionat audiența cu talentul lor.

În ceea ce privește stilul lor personal, Antonia le permite să își exprime liber alegerile în ceea ce privește tunsoarea și hainele. La premiera filmului „Băieți deștepți”, unde tatăl lor joacă un rol principal, Dominic a fost surprins cu părul tuns scurt și cercei în urechi, în timp ce Achim purta o bandană pe cap și părul împletit în codițe.

Antonia a dezvăluit și o regulă informală în familia lor legată de vacanțe, organizând escapade atât cu copiii, cât și cu partenerul său, pentru a sublinia importanța acestora în viața lor.

Artista a împărtășit și amintiri dragi din propria ei copilărie, petrecută în mare parte în Las Vegas, unde părinții săi lucrau la circ. A învățat să curețe copitele cailor, a fost ridicată de un elefant și a visat să învețe să călărească.

Antonia consideră că aceste experiențe unice din copilăria sa au contribuit la formarea personalității ei și dorește să le ofere copiilor ei oportunități similare de a descoperi lumea dincolo de ecranele gadgeturilor.