Gabriela Dinu Știri 21.12.2022 08:12

Antonela Roccuzzo: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, soţia lui Messi

Antonela Roccuzzo: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, soţia lui Messi

Antonella Roccuzzo este soţia lui Lionel Messi. Are 34 de ani, s-a născut oe 26 februarie 1988 la Rosario, în Argentina. Are 1,57 m înălţime şi se iubeşte cu proaspătul campion mondial încă din copilărie.

S-au căsătorit în 2017, au împreună trei băieţi, pe Thiago Messi, Mateo Messi şi Ciro Messi Roccuzzo. Deşi şi-au unit destinele în urmă cu cinci ani, povestea lor de dragoste are o istorie în spate. Aveau doar 9 ani atunci când un prieten comun, pe nume Lucas Scaglia, le făcea cunoştinţă.

Antonella Roccuzzo, soţia lui Messi, cea mai populară soţie de fotbalist în prezent

La doi ani distanţă, Messi părăsea Argentina pentru a juca fotbal la academia Barcelonei. Avea doar 11 ani. Antonella era doar un copil, aşa cum era şi el, iar o tragedie îl aducea acasă din nou pe Lionel Messi, în 2004. Cea mai bună prietenă a Antonellei murise într-un teribil accident de maşină, iar Messi lăsa totul pentru a-i fi alături.

Povesteau după ani de zile că acela a fost momentul când s-au îndrăgostit iremediabil. În 2009, cei doi îşi oficializau relaţia şi în doar trei ani deveneau părinţi pentru prima dată, după ce se năştea Thiago.

„Ne-am întâlnit pentru a sărbători Ziua Prieteneiei, pe 20 iulie. Atunci a fost când am aflat că ea și Leo ieșeau împreună. Ne-am întâlnit așa cum o făceam întotdeauna și ea la un moment dat a scos un telefon de ultimă generație pe care Leo i-l făcuse cadou. Ea nu a spus nimic altceva, dar noi toți ne-am gândit că cei doi au început să se întâlnească”, povestea un apropiat al celor doi, despre relaţia lor, pentru presa din Argentina.

Câţi copii au Antonella Roccuzzo şi Lionel Messi

Familia lor s-a mărit, în 2015 s-a născut Mateo şi în 2018 Ciro. Nunta s-a ţinut într-un loc extrem de special pentru cei doi, în Rosario, orăşelul din Argentina în care s-au născut ambii şi unde s-au cunoscut. La petrecere au participat nume mari din fotbalul mondial, dar şi familia şi apropiaţii.

Dar să aflăm mai multe despre Antonella Roccuzzo, cea mai populară soţie de fotbalist din lume, la ora actuală. S-a născut în Argentina, la Rosario, pe 26 februarie 1988, într-o familie simplă. Tatăl, afacerist de profesie, pe nume Jose Rocuzzo, şi mama casnică, Patricia Blanko.

Date biografice Antonella Roccuzzo: înălțime, greutate

Nume complet: Roccuzzo Messi Antonella
Data naşterii: 26 februarie 1988 (34 de ani)
Înălţime: 1,57 m
Greutate: 48 kg
Locul nașterii: Rosario, Argentina
Partener: Lionel Messi

Mai are două surori, pe nume Paula şi Carla Roccuzzo. Aceasta a fost model încă din copilărie şi încă face bani din asta şi în prezent. Mai mult, a jucat şi în câteva filme şi atunci când s-a mutat în Spania pentru Lionel Messi a renunţat la şcoală. S-a reapucat în cele din urmă de cursuri şi este de profesie dietician.