Gabriela Dinu Vedete 20.02.2024 20:15

Angelique Boyer CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Angelique Boyer CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Angelique Boyer este o actriţă americană de origine franceză născută pe 4 iulie 1988 la Saint Claude, în Franţa. Numele său real este Monique Paulette Boyer Rousseau şi are 35 de ani.

Şi-a început cariera de actriţă jucând în roluri secundare în producţii ce s-au dovedit de mare succes, precum Rebelde (unde a fost colegă cu Dulce Maria), Muchachitas Como Tu și Corazón Salvaje. În 2010 a fost pentru prima dată protagonistă într-un rol principal, în telenovela Teresa, unde a fost extrem de apreciată şi pentru care a luat premiul pentru cea mai bună actriţă dintr-un film tip telenovelă, în 2011.

Cum a devenit cunoscută Angelique Boyer?

Graţie frumuseţii sale, Angelique a fost inclusă în top 50 cele mai atrăgătoare femei din industrie de către revista People de Spania. Este şi cântăreaţă, făcând parte din trupa Rabanitos Verdes, şi a debutat pe scenă pe 1 septembrie 2001, atunci când a cântat alături de colegii săi pe Stadionul Azteca din Mexic, în deschiderea concertului celor de la N’Sync.

Angelique s-a mutat cu familia sa în Mexic pe când avea doar 2 ani. La cinci ani a devenit model pentru copii, iar pe când avea doar 11 ani a absolvit Centrul de Educaţie Artistică. În iunie 2014, aceasta a rămas orfană de mamă, după ce Slyvie Rousseau a murit în urma unei intervenţii chirurgicale la inimă, Tatăl său, Patric Boyer trăieşte şi în prezent.

Angelique Boyer s-a iubit cu producătorul Jose Alberto Castro timp de trei ani, dar relaţia lor nu a funcţionat din cauza diferenţei de vârstă de aproape 20 de ani dintre ei. În prezent, aceasta se iubeşte cu un coleg din industrie, pe nume Sebastian Rulli, pe care l-a cunoscut pe vremea când a jucat în telenovela care i-a adus celebritatea, Teresa, dar s-au regăsit după mai mulţi ani. Alături de el şi-ar dori să devină mamă pentru prima dată.

S-a născut cu o malformaţie la nivelul feţei

Frumoasa actriţă de telenovele s-a născut având cheiloschizis, labioschizis sau, aşa cum se spune în termeni populari, buză de iepure. Aceasta, bineînţeles, că şi-a corectat malformaţia în mod chirurgical, iar în prezent nu se mai vede nicio urmă pe chipul său.

Date Biografice Angelique Boyer: înălțime, greutate

Nume complet: Monique Paulette Boyer Rousseau
Data naşterii: 4 iulie 1988
Locul naşterii: Saint Claude, Franţa
Partener: Sebastian Rulli
Înălţime: 1,64 m
Greutate: 50 kg

Citeşte şi alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alain Delon
Doiniţa Oancea