Gabriela Dinu Vedete 28.10.2022 10:42

Angela Rusu: CV, vârstă, biografie, tarif la cântări, surse de venit

Angela Rusu: CV, vârstă, biografie, tarif la cântări, surse de venit

Angela Rusu este o celebră cântăreaţă de muzică de petrecere de la noi din ţară, născută în 1974 la Gherla, în judeţul Cluj. Este mamă a două fete, pe nume Larisa, în vârstă de 26 de ani, şi Rebeca, de 18 ani.

A absolvit Liceul Teoretic Ana Ipătescu din Gherla, profilul de Filologie Istorie şi Şcoala Populară de Artă din Cluj Napoca, la clasa de canto muzică populară. S-a înscris şi la Facultatea de Drept.

Cine este Angela Rusu şi ce scrie în CV-ul ei

Pe 7 martie 2000 a debutat în muzică. Târziu, ce-i drept, însă succesul nu a întârziat să apară. În perioada 2001 – 2003, Angela Rusu a lucrat la Ansamblul Dor Transilvan din Bistriţa.

A lansat, de atunci, mai multe albume, pe care se regăsesc piese ce le cântă şi azi la evenimente: „Nu ţine dragostea ascunsă în inima ta'”, „M-am împrietenit cu viaţa”, „Azi pun preţ pe viaţa mea”, „Păcat omule, păcat”,  „Inima mea de-ar grăi”, „La multă lume-am cântat”, „Joacă omule şi bea”, „Dor de mama, dor de ţară”, „Aşa este viaţa”, „Sculaţi boieri mari – Colinde”.

Tariful Angelei Rusu pentru o cântare este de 2000 de euro, dacă vorbim despre un recital de 60 de minute. Dacă timpul se modifică, atunci şi tariful artistei creşte, însă managerul acesteia este cel care se ocupă de negociere, înainte de a semna un contract.

Date Biografice Angela Rusu

Nume complet: Rusu Moldovan Angela
Data naşterii: 1974
Locul naşterii: Gherla, România
Partener: Marius Moldovan

Familia Angelei Rusu s-a mărit recent, după ce fiica ei din Sibiu, pe nume Larisa, a adus pe lume o fetiţă, botezată Alice. Totodată, în acelaşi an cu fiica sa cea mare, Angela Rusu a mai adus pe lume o fetiţă, născută la scurt timp după ce Larisa a devenit mamă.

Angela Rusu a divorţat de tatăl fetelor sale cele mari, iar de mai bine de 12 ani este căsătorită cu Marius Moldovan, cel alături de care a avut o relaţie tumultoasă, cu mai multe împăcări şi despărţiri.