Gabriela Dinu Survivor Romania 07.01.2024 13:39

Andrei Ciobanu: CV, vârstă, soţie, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2024

Andrei Ciobanu: CV, vârstă, soţie, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2024

Andrei Ciobanu este unul dintre cei 10 Războinici care se vor lupta în Survivor 2024, emisiune ce reuneşte cei mai iubiţi concurenţi din sezoanele precedente, care s-au difuzat fie la Kanal D, fie la Pro TV.

Are 32 de ani şi a fost unul dintre cei mai puternici concurenţi din echipa sa la prima participare. A trecut însă printr-o mare dramă de-a lungul vieţii, chiar dacă, spune el, a avut o familie foarte iubitoare. Mama sa a dus o luptă cu o boală teribilă, pe care, din păcate, a şi pierdut-o în cele din urmă. Acela a fost cel mai greu moment din viaţa lui Andrei Ciobanu, care rememorează cu tristeţe momentele prin care a trecut:

Ce scrie în CV-ul lui Andrei Ciobanu de la Survivor România?

„Mama a murit când aveam 23 de ani. A fost cel mai greu moment din viața mea. Acum, de fiecare dată când mi se întâmplă ceva, sau am o greutate în viață, îmi amintesc de mama și totul pare mai ușor de rezolvat. Avea 50 de ani și s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul. Era foarte sensibilă, nu a vrut să lupte și m-am obișnuit greu cu ideea pierderii”, a mărturisit Războinicul de la Survivor România.

A avut însă o familie deosebită şi o relaţie specială cu aceştia, fiind oameni foarte credincioşi: „Duminica ne adunam toți la bunicii mei materni. Era o tradiție, suntem o familie credincioasă, unchiul meu este preot și, în fiecare duminică, obișnuiam să mergem la biserică și apoi la masă. Era plină casa, erau momente unice”.

Se iubeşte cu o fostă concurentă de la Survivor

După ce a participat la Survivor România, acesta şi-a găsit dragostea vieţii într-o fostă concurentă a emisiunii. Culmea, este că cei doi nu au fost colegi, ci au făcut parte din distribuţiile diferite ale sezoanelor. Marilena Cuciurean l-a făcut tată pentru prima dată, aducând pe lume un băieţel în vara anului 2023.

„Mari a fost cea mai mare războinică dintre noi, ea a dus greul. Ăsta micul nu mai voia să iasă. Ea își dorea să nască natural, dar nu s-a putut. Eu sincer am crezut că nu mai naște”, a povestit Ciobanu.

În 2024, Ciobanu va face parte din echipa Războinicilor, alături de Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Lola Crudu, Ştefania Ştefan, Alexandra Duli, Maria Lungu şi Maria Chiţu.