Gabriela Dinu Vedete 16.09.2023 15:23

Andrei Aradits: CV, Varsta, Biografie, familie, surse de venit

Andrei Aradits: CV, Varsta, Biografie, familie, surse de venit

Andrei Aradits este un actor de teatru şi film din România, născut pe 18 decembrie 1973 la Bucureşti şi are 49 de ani. Este absolvent al Universităţii Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București în 1996, în cadrul clasei profesorului Florin Zamfirescu.

Acesta şi-a făcut debutul pe scenă în cadrul teatrului Evreiesc de Stat, acolo unde a activat în diverse roluri până în 2002. Are la activ mai multe participări în spectacolele de teatru, precum în rolul lui Mesia în „Golem”, regia Cătălina Buzoianu, Jack – „Cabaret”, cu regia de Andreea Vulpe, Fedka -„Scripcarul pe acoperiș”, în regia lui Harry Eliad.

Ce scrie în CV-ul lui Andrei Aradits, celebrul actor român?

Filmografia sa conţine o mulţime de titluri interesante, precum Restul e tăcere, serialul Vlad, difuzat la Pro TV, Capace, Cronicile fricii, Live, Tatăl fantomă, Bunraku, Narcisa Sălbatică, de la Antena 1, 10, Contra timp, Valuri, Iubire ca în filme, Prizoniera, La voie de Laura, 3 păzeşte, Lacrimi de iubire, În familie, Vertiges, Sara – jurnalul lumii libere.

A fost căsătorit timp de 17 ani cu Andreea, cea care era plecată de 6 luni în India, atunci când actorul a anunţat divorţul. Au împreună un fiu, pe nume Eric, în vârstă de 18 ani. Din păcate, băiatul lor a fost cel care a digerat mai greu vestea despărţirii părinţilor săi, mai ales că în România au rămas doar el cu tatăl său, după cum povestea acesta:

Date Biografice Andrei Aradits

Nume complet: Aradits Virgil Andrei
Data naşterii: 18 decembrie 1973
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: divorţat de Andreea Aradits

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.r. – Eric) suntem.Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a mărturisit actorul