Ionuț Nițulescu Altceva 14.09.2021 11:24

Andreea Tonciu, declarații halucinante: ”O bate soțul de o rupe”

Andreea Tonciu, declarații halucinante: ”O bate soțul de o rupe”

Andreea Tonciu dezinvoltă cum o știe toată lumea, nu se abține atunci când are ceva de spus. Invitată într-o emisiune, fosta asistentă TV a făcut dezvăluiri bombă despre o vedetă din showbiz-ul autohton.

E deja bine știut faptul că Andreea Tonciu nu spune pas provocărilor, așa că nici zilele trecute nu a făcut-o. În timp ce era invitata lui Teo Trandafir în emisiunea Teo Show, vedeta a fost rugată să spună o bârfă despre o persoană din showbiz pe care dacă am afla-o ne-am schimba părerea despre ea. Nu a fost deloc greu pentru Andreea și fără să stea pe gânduri a „scăpat ” porumbelul.

Andreea Tonciu, dezvăluiri halucinante despre o vedetă din showbiz

Nu a dat nume și nici prea multe detalii, dar a spus ceea ce era mai important. Potrivit Andreei Tonciu există un cuplu în showbiz care pozează în familia fericită, dar în realitate trăiesc un adevărat coșmar împreună. Potrivit declarațiilor făcute de Andreea, există o vedetă care e „ciufulită” frecvent de partenerul ei de viață.

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a declarat Andreea Tonciu la Kanal D.

Tags: