Ionuț Nițulescu Altceva 17.11.2021 19:59

Andreea Marin a fost luată cu ambulanța de pe stradă. S-a întâmplat la filmările emisiunii „Nu există nu se poate” de la TVR

Andreea Marin a fost luată cu ambulanța de pe stradă. S-a întâmplat la filmările emisiunii „Nu există nu se poate” de la TVR

Atunci când vine vorba despre viața profesională, Andreea Marin dă tot. Vedeta muncește mult la proiectele sale, iar uneori oboseala își spune cuvântul. Aceasta a fost luată cu ambulanța de pe stradă, ajungând de urgență la spital, din cauza oboselii și a stresului acumulat.

Andreea Marin este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziunea românească. Vedeta a apărut pe micile ecrane în urmă cu mult timp, iar de atunci a avut numeroase proiecte de televiziune. Atunci când este angajată într-un proiect, Andreea Marin dă tot, însă uneori lucrurile devin prea apăsătoare.

Vedeta a mărturisit că are tendința de a munci prea mult, de a se epuiza, lucru ce a adus-o în postura în care organismul ei a cedat, chiar pe stradă, fiind nevoie de intervenția rapidă a medicilor.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi.

Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout. Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Nu există nu se poate”. Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Cină”, de la Digi 24

Andreea Marin, carieră vastă în televiziune

Andreea Marin se află în lumina refectoarelor de ani de zile. Vedeta a intrat în televiziune în urmă cu mult timp, pe vreme când acest lucru ne era la îndemâna oricui. Aceasta a declarat că atunci când și-a făcut ea debutul procesul de recrutare era unul destul de greu, în comparație cu ce se întâmplă acum, când orice poate ajunge pe micile ecrane.

„Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…) S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume.

Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era… Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a mai spus Andreea Marin.