Gabriela Dinu Vedete 05.07.2023 22:34

Andreea Cipca: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Andreea Cipca: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Andreea Cipcă este o necunoscută pentru showbiz-ul românesc, deşi se iubeşte de peste 10 ani cu celebrul actor Florin Piersic Jr. Este o persoană extrem de discretă, la fel cum se întâmplă şi în cazul fiului marelui Florin Piersic.

Nu vor să îşi expună viaţa personală pe tapet, dar se afişează în schimb împreună la evenimente, cum sunt lansările de film în care Piersic Jr este distribuit în diverse roluri.

Cine este Andreea Cipcă?

Pentru cine nu ştia deja şi este foarte posibil să fie aşa, graţie discreţiei care îi înconjoară, cei doi au împreună un copil. Piersic Jr nu a semănat cu tatăl său, Florin Piersic, la acest capitol, căci el nu s-a ascuns niciodată cu iubirile pe care le-a avut de-a lungul vieţii. Andreea Cipcă îi este alături lui Piersic Jr de peste 10 ani şi au împreună un băiat, pe nume Sasha, în vârstă de lapte ani.

Florin Piersic Jr mai are însă un copil, o fiică de 17 ani, pe nume Sonia Chiriac, din relaţia de dragoste pe care a avut-o în trecut cu Dorina Chiriac.

Andreea Cipcă nu are vreo avere, nici vreun job care să o ţină în lumina reflectoarelor. Este de profesie jurnalist şi de-a lungul timpului a colaborat cu diverse publicaţii de modă sau lifestyle. Este pasionată de artă, un lucru pe care îl are în comun cu Piersic Jr, iubitul său.

Diferenţa de vârstă nu a contat niciodată între ei, dacă stăm să ne gândim că Florin Piersic Jr este mai mare cu 15 ani decât Andreea, care are 39 de ani, iar el are 54 de ani.

Date Biografice Andreea Cipcă

Nume complet: Cipcă Andreea
Data naşterii: 1982
Partener: Florin Piersic Jr

Andreea este o fire extrem de nonconformistă, dacă judecăm după pasiunile pe care le are. Deşi anul acesta împlineşte 40 de ani, jurnalista nu se sfieşte să adopte un stil nonconformist, având în vedere că poartă cu mândrie un piercing stil „belciug”, în nas, pe care îl afişează cu drag în selfie-urile pe care le postează pe site-urile de socializare.

Până la Andreea, Piersic Jr a fost şi căsătorit. Dar a eşuat lamentabil şi judecând după declaraţiile făcute, nici nu se gândeşte să o ia de soţie pe Cipcă, având în vedere trecutul cu Adriana Nicolae: „Pentru mine, căsnicia a avut puterea unui cataclism care m-a adus cu picioarele pe pământ. Pentru că eram cu capul în nori, crede-mă. Abia atunci s-a petrecut adevărata maturizare, abia atunci am înțeles, în sfârşit, niște lucruri. Şi n-a fost o relaţie care a durat două săptămâni, ci un an şi jumătate. Câtă vreme doi oameni au temperamente diferite, e greu să înțeleg cum de a durat şi atât”.