Gabriela Dinu Vedete 14.02.2024 10:55

Andreea Bododel CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Andreea Bododel CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Andreea Bododel este născută pe 30 noiembrie 1989 la Medgidia, judeţul Constanţa, şi a devenit cunoscută datorită mariajului avut cu fotbalistul Tibi Bălan dar şi din cauza scandalurilor avute ulterior.

A absolvit Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia, apoi a studiat la Facultatea de Drept de la Universitatea Ovidius. Cunoaşte patru limbi străine şi este de profesie model, dar a făcut bani şi din meseria de hostess.

Cine este, de fapt, Andreea Bododel?

A făcut bani şi din meseria de prezentatoare TV, în cadrul unei emisiuni de lifestyle, după care a participat la emisiunea Splash, vedete la apă! difuzată la Antena 1. A făcut totul de dragul apariţiei la TV, ea mărturisind că nici măcar nu ştie să înoate, în ciuda faptului că s-a născut la malul mării.

Andreea Bododel s-a căsătorit cu Tibi Bălan în 2013, după ce au devenit părinţii unui băieţel, născut în decembrie 2012. După un an şi jumătate de relaţie, cei doi s-au separat, motivând că nu au putut duce o relaţie la distanţă. În 2015, cei doi se separau la notar: „Am divorțat pașnic, la notar. Am rămas în relații bune, iar Tibi își vizitează copilul destul de des. Atunci când nu poate vorbește cu el prin intermediul video-conferinței”, mărturisea Andreea Bododel la scurt timp după ce semna actele de divorţ.

Numai că Tibi Bălan nu a trecut aşa de uşor peste separare, din contră, chiar şi-a jignit fosta soţie: „Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul. O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe”.

Scandalul monstruos din 2018, cu Ionel Dănciulescu

În urmă cu şase ani, Andreea Bododel era femeia cu care Ionel Dănciulescu îşi înşela soţia. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală, pe care fostul fotbalist a afişat-o pe internet, postând o imagine alături de Bododel, alături de mesajul „Jumătatea mea”. Căsătorit cu Mihaela, dar pe care o părăsise pentru fosta soţie a lui Tibi Bălan, Dănciulescu se confrunta cu ura propriului copil, Diana, care l-a înjurat pe site-urile de socializare imediat ce a descoperit cu cine se iubea tatăl său. Atunci, fostul atacant a şters comentariile fiicei şi la scurt timp s-a împăcat cu soţia lui.

Înainte de a se căsători, Andreea Bododel a trecut şi prin patul lui Liviu Vârciu, cei doi având o relaţie de scurtă durată. A urcat căsnicia cu Tibi Bălan, relaţia cu Ionel Dănciulescu şi în 2020 bifa un alt nume cunoscut în showbiz, pe Mădălin None, un fost concurent de la Puterea dragostei.

Date Biografice Andreea Bododel: înălțime, greutate

Nume complet: Bododel Andreea
Data naşterii: 30 noiembrie 1989
Locul naşterii: Medgidia
Partener: divorţată de Tini Bălan
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1.70 m