Gabriela Dinu Știri 29.12.2022 01:09

Andreea Bălan, de urgenţă la spital! Are probleme grave de sănătate şi ar putea fi operată

Andreea Bălan, de urgenţă la spital! Are probleme grave de sănătate şi ar putea fi operată

Andreea Bălan trece din nou prin clipe cumplite! Celebra cântăreaţă de la noi a ajuns de urgenţă la un spital privat, cu dureri insuportabile şi ar putea fi operată, în cazul în care starea de sănătate i se va înrăutăţi.

Totul a început în noaptea de luni spre marţi, când artista a început să aibă dureri extrem de mari în zona abdominală. Atunci a decis să meargă la spital, unde a primit îngrijiri medicale şia fost stabilizată. Medicii i-au transmis, însă, conform CANCAN, că este posibil să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală, în cazul în care starea sa se va înrăutăţi.

Andreea Bălan a ajuns în stare gravă la spital

În prezent, este stabilizată, are în continuare dureri şi nu este exclusă o operaţie. Medicii sunt pregătiţi să intervină de urgenţă din clipă în clipă. Andreea Bălan are în continuare mari emoţii, fiind la un pas de septicemie, de aceea şi echipa medicală este pregătită oricând de operaţie. Nu este pentru prima dată când artista suferă. La naşterea celei de-a doua fete a păţit-o iar. A suferit un stop cardio-respirator în timp ce îi dădea naştere Clarei, însă a fost salvată in extremis.

Divorţ, după ce a „fentat” moartea

La doar câteva luni după gravele probleme de sănătate, Andreea Bălan şi George Burcea şi-au spus adio. Certurile dese şi problemele ivite între ei nu au mai putut fi stopate, aşa că au luat-o pe drumuri separate. Între timp, în viaţa artistei şi-a făcut apariţia un alt bărbat, cel care îi este alături acum, în aceste momente cumplite. De câteva luni, Andreea trăieşte o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, cel care a răsfăţat-o recent cu o vacanţă splendidă în Portugalia.

 

View this post on Instagram

 

viata iti da cat poti duce🎼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Chiar şi în starea delicată în care se află, Andreea Bălan nu stă departe de fanii săi. A vrut să îi asigure că nu abandonează lupta, aşa că a postat un mesaj extrem de sugestiv pe pagina sa de Instagram, chiar de pe patul de spital. „Viaţa îi dă cât pot duce”, a scris ea, lângă o poza din vacanţa recentă în Lisabona.