Gabriela Dinu Știri 13.02.2024 14:13

Andi Bănică CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Andi Bănică CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Andi Bănică este un artist din Republica Moldova, cunoscut la noi în special prin prisma relaţiei avute cu Irina Rimes. Cei doi au fost şi căsătoriţi, iar divorţul a dărâmat-o pe jurata de la Vocea României.

S-au cunoscut în ţara lor natală, pe vremea când au participat la un show asemănător Big Brother, când erau obligaţi să stea trei luni închişi într-o casă şi un singur cântăreţ ieşea o singură dată pe săptămână, la un concert.

Cine este, de fapt, Andi Bănică?

După terminarea show-ului, Irina Rimes era nevoită să se mute în Bucureşti, aşa ajungea să vorbească din nou cu Andi Bănică, la insistenţele lui Cristi Tabără, care a sunat-o să-i spună că o casă de discuri de la noi vrea să semneze cu ea. „Nu exista nicio invitație din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el așa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu știu câți oameni erau în complot. Nu știu”, a mărturisit ulterior Irina Rimes.

Cei doi au avut o relaţie ani buni, au locuit cu chirie într-un apartament în care locuiau cu greu din cauza condiţiilor precare. Andi şi Irina compuneau piese pe care le vindeau artiştilor pentru suma de 300 de euro pentru a-şi putea renova prin casă.

De ce a divorţat de Irina Rimes?

Avea 23 de ani când s-a căsătorit cu Irina Rimes, chiar ea a fost cea care l-a cerut de soţ, după ce tentativele bărbatului au rămas fără răspuns. Doar că au ajuns în faţa notarului, pentru divorţ, în 2017, iar artista nu a vrut să dezvăluie niciodată adevăratul motiv al separării.

„El a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am şi căsătorit la vârsta de 22 de ani. Între mine şi Andi nu ştiu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgosteşti de un om rău şi îţi place. (…) Eu am muncit. Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc”, a spus Irina, fără să vorbească despre motivul separării.

Numai că presa din ţara vecină a scris atunci că Andi Bănică ar fi avut o relaţie extraconjugală cu o contabilă din Republica Moldova şi de aceea totul s-ar fi năruit.13