Ionuț Nițulescu Altceva 04.10.2021 11:39

Anda Adam s-a logodit la 3 luni de când fostul soț a confirmat divorțul. Stai să vezi ce inel a primit de la iubitul ei,

Anda Adam s-a logodit la 3 luni de când fostul soț a confirmat divorțul. Stai să vezi ce inel a primit de la iubitul ei,

„Am vrut să arăt că am un inel foarte drăguț. Iubitul meu misterios jur că este născut de Valentine’s Day, pe 14 februarie. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El e francez”, a declarat Anda.

„Asta este o cojiță împletită dintr-un aliaj incert care valorează circa 0,11 lei la preț de retail. Cu tot cu prețul magazinului ajunge la un 6 lei”, a glumit Maurice Munteanu. „Inelul pe bune l-am lăsat acasă pentru că este prea scump și mi-a fost teamă să-l iau la filmări. Este în seif”, a completat solista. Anda a publicat în mediul online primele fotografii alături de noul partener în august 2021. În dreptul acestora a scris: „Mă simt binecuvântată! Te iubesc!”.

„Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte!”, a comentat bărbatul, ultimele două fraze redând versurile piesei All of Me a solistului John Legend. „Superbi! Trăiește viața așa cum vrei!; Foarte drăguț tipul! Fericire maximă!; Mă bucur foarte mult că ești fericită în sfârșit, chiar se vede că sunteți foarte îndrăgostiți!; Faceți un cuplu foarte frumos!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării artistei.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, spunea Anda Adam la începutul anului 2021. „Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu, unul, nu o să îmi spăl rufele în public. Nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră.