Tudosie Andrei Vedete 10.10.2023 17:07

Anca Lungu: CV, Vârstă, Biografie, ocupație, familie, surse de venit

Anca Lungu: CV, Vârstă, Biografie, ocupație, familie, surse de venit

La vârsta de 37 de ani, Anca Lungu, care a fost anterior cunoscută ca prezentatoare TV, își trăiește acum viața într-un mod calm și relaxant în Franța.

Cine este Anca Lungu

Ea a făcut o schimbare semnificativă în viața sa, renunțând la cariera sa de prezentatoare TV și mutându-se peste hotare pentru a fi alături de bărbatul pe care îl iubește necondiționat. Recent, Anca Lungu a decis să împărtășească cu publicul său o parte mai intimă a vieții sale, dezvăluind că a trecut prin perioade în care s-a confruntat cu complexe personale.

Anca Lungu a mărturisit  că idealul este un concept pe care a decis să îl evite, în special atunci când se referă la așteptări. Ea nu-și dorește să aibă așteptări ideale în ceea ce privește vacanțele sau persoanele din viața sa.

„Ideal e un cuvânt pe care mi-am propus să nu-l mai utilizez atât de des, mai ales când vine vorba de așteptări. Nu-mi doresc vacanțe ideale, pentru că sigur mă voi întoarce dezamăgită din orice călătorie, oricât de bine organizată. Nu-mi doresc nici soțul ideal, nici copiii ideali, ci sunt recunoscătoare pentru persoanele din viața mea, așa cum sunt ele, și în același timp învăț să las garda jos, să mă relaxez și să trăiesc viața și inclusiv vacanțele, așa cum vin ele: uneori cu urgențe medicale, alteori cu zboruri care se anulează în ultimul moment sau cu alte situații pe care nu le poți controla. Dar îți voi spune cum arată pentru mine vacanța mare. E acea perioadă din an în care rutina se schimbă. Diminețile sunt mai lungi, micul dejun e în tihnă, cărțile își fac mai mult loc pe noptieră. Vacanța nu are liste cu lucruri de făcut, ci liste cu cărți de citit sau locuri de văzut. Serile se prelungesc în râsetele copiilor a căror oră de culcare se modifică și prezentul devine principalul timp al narațiunii. Mi-e greu să bag mâna în borcanul cu amintiri și să aleg una singură ca fiind cea mai frumoasă dintre vacanțele noastre, dar mi-e ușor să spun că Grecia e locul în care creăm cele mai multe astfel de amintiri”, a fost Anca Lungu.

Anca Lungu, plină de complexe

Fosta prezentatoare TV de la Antena 1, Anca Lungu, a luat o decizie îndrăzneață în viața ei și s-a mutat în Franța, unde trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un mogul grec din industria cosmeticelor. După un divorț de Ștefan Lungu, Anca a ales să îmbrace o altă viață și să împărtășească fericirea alături de partenerul său grec.

Vedeta a povestit că în copilărie, primul ei complex a fost fața ei și faptul că avea pistrui. Fosta prezentatoare TV petrecea ore în șir cu castraveți pe față și o curăța cu zeamă de lămâie, doar ca să scape de acest defect pe care i l-au construit oamenii din jurul ei.

„Ştiţi care a fost primul meu complex fizic în copilărie? A fost de ajuns să aud de câteva ori în jurul meu pistruiato’ ca să sufăr în cel mai cumplit mod ori de câte ori îmi vedeam faţa în oglindă şi în special primăvara, când chipul îmi era invadat de pistrui. Am şi plâns de câteva ori, implorând-o pe mama să mă ajute cumva să scap de ei. N-o să uit cum petreceam ore în şir cu coji de castravete pe faţă, cum îmi curăţam faţa cu zeama de lămâie, beam ceaiuri magice făcute de mama şi verificam din 10 în 10 minute sperând să văd măcar o mică schimbare. Cuvintele otrăvite mi-au făcut mult rău de-a lungul timpului. De aceea am purtat blugi toată adolescenţa după ce cineva drag pe atunci mi-a spus că n-ar trebui să port fuste pentru că am picioarele strâmbe. Am purtat cele mai incomode sutiene cu burete pentru că sânii mei erau prea mici’ şi pentru că la 1,69 nu eram suficient de înaltă, am purtat tocuri în toată perioada liceului, ceea ce mi-a adus câţiva ani mai târziu dureri groaznice de spate. Au fost vremuri în care îmi era ruşine să ies din casă nemachiată, dar au venit şi vremurile în care am înţeles în sfârşit de unde vine frumuseţea”, a scris Anca Lungu pe Instagram.