Gabriela Dinu Vedete 13.02.2024 09:51

Anca Dumitra CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Anca Dumitra CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Anca Dumitra s-a născut pe 31 august 1987 la Craiova şi este o cunoscută actriţă din România. O puteţi vedea în fiecare săptămână la Pro TV interpretând-o pe Gianinuţa în serialul românesc Las fierbinţi.

S-a născut la Craiova, dar s-a mutat în Capitală pentru a studia la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. După finalizarea studiilor, aceasta a urcat pe scena teatrelor de Comedie, Odeon, Metropolis, Nottara sau Toma Caragiu.

Ce scrie în CV-ul Gianinuţei (Anca Dumitra)?

Primul film în care a fost distribuită într-un rol principal este Doing Money, care s-a difuzat şi produs de către BBC Two. A avut roluri în următoarele piese de teatru: Pescăruşul, Mizantropul, Casanova, A douăsprezecea noapte, Kafka.5 vise, Jake şi femeile lui, Amadeus, Totul în grădină, Mult zgomot pentru nimic, Vrăjitoarele din Salem şi Forma lucrurilor.

Din 2012, aceasta a fost cooptată în proiectul Las fierbinţi, alături de Mihai Bobonete, Mihai Rait şi mulţi alţii, unde Gianinuţa este plătită pentru fiecare episod în care apare cu suma de 500 de euro. Alte filme în care Anca Dumitra a mai avut roluri importante sunt: Copilăria lui Icar, Unde dai şi unde crapă, Wannabes, Oase pentru Otto, Complet necunoscuţi, Haita de acţiune (film produs de Matei Dima, celebrul Bro Mania).

Cu cine este căsătorită Anca Dumitra?

De peste trei ani, Anca Dumitra este căsătorită cu un milionar de origine austriacă pe nume Maferd Spendier. „Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult. Cel mai neconvențional lucru pe care l-am făcut? Probabil faptul că ne-am căsătorit. Nu ne gândeam la asta. Suntem amândoi la prima căsătorie.

Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, a povestit Gianinuţa despre soţul său cu care s-a cununat pe 17 octombrie 2022, după o relaţie de mai mulţi ani.

Maferd Spendier este șeful Titan Machinery România, o companie ce distribuie utilaje agricole și de construcții.

Date Biografice Anca Dumitra: înălțime, greutate

Nume complet: Dumitra Spendier Anca
Data naşterii: 31 august 1987
Locul naşterii: Craiova
Partener: Maferd Spendier
Înălţime: 1,60 m
Greutate: 50 kg