Gabriela Dinu Vedete 12.02.2024 13:38

Anca Bartoș CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Anca Bartoș CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Anca Bartoş s-a născut pe 3 martie 1977, are 46 de ani şi este din Timişoara. Este actriţă de profesie şi soţia vedetei TV Pavel Bartoş din 2003.

Anca Bartoş a absolvit Liceul de Arte Plastice din Timişoara, după care a urmat Facultatea de Teatru din oraş, în clasa Luminiţei Stoianovici.

Cine este Anca Bartoş şi cum l-a cunoscut pe soţul său, Pavel?

Era studentă pe vremea când şi-a cunoscut dragostea vieţii şi s-a mutat în Bucureşti de dragul lui Pavel Bartoş. Căsătoriţi de peste 21 ani, cei doi au împreună două fete, pe Eva (17 ani), Rita (12 ani) și Sofia (6 ani).

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu.

Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult. Frumușel, blond, ochi albaștri, verificat”, a povestit Anca.

Din ce face bani Anca Bartoş?

Anca e actriţă de profesie şi a jucat în în serialul „La urgență” (2006) și în filmul „Ho, ho, ho 2: O loterie de familie” (2012). A mai prezentat şi emisiunile „Slab sau gras” de pe Senso TV (2006) și emisiunea pentru copii de la radio Itsy Bitsy (2008). Numai că s-a retras total din activitate de dragul copiilor. I-a plăcut mai mult să fie casnică, aşa că cel care aduce bani în familie este Pavel Bartoş:

„A renunțat la cariera de actriță pentru că i-a plăcut să fie mamă, și asta e de admirat. Pentru familia ta, e bine să fii alături de ei, să fii cu ei, să faci clătite sâmbătă dimineața, să ieșim în parc, să mergem la munte. Asta e bine pentru ei. Să ne bucurăm unii de alții”, a mărturisit Pavel Bartoş.

Visează să fie medic

Tot Bartoş a dezvăluit şi că Anca a devenit studentă la Medicină după creşterea copiilor pentru a-şi îndeplini o pasiune mai veche:

„Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ea vrea să fie medic pediatru, dar la finalul facultăţii nu ştii cum se vor schimba lucrurile. Este de admirat, ştii cât e de învăţat? Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hărțuită. Cred că asta a fost să fie”.

Date Biografice Anca Bartoş

Nume complet: Bartoş Anca
Data naşterii: 3 martie 1977
Locul naşterii: Timişoara
Partener: Pavel Bartoş