Tudosie Andrei Vedete 03.03.2024 19:20

Anatol Basarab CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Anatol Basarab CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

El este un psiholog și ezoterist renumit, recunoscut ca cel mai competent numerolog din România și unul dintre cei mai experimentați la nivel mondial.

Cine este Antol Basarab

Deține o vastă cunoaștere și pare dispus să o împărtășească cu oricine, manifestând o răbdare foarte mare din pasiunea evidentă pentru domeniul său.

Antol Basarab a studiat medicina netradițională, axându-se pe diverse terapii alternative precum psihoterapia populară, fitoterapia, cromoterapia, meloterapia și terapii prin dans, joc, creație și luptă. A explorat tradițiile ruse, armene și gruzine pentru a înțelege metodele lor de vindecare. Subliniază că anumite practici tradiționale, cum ar fi vedele slave din Rusia, oferă perspective mult mai complexe și adevărate asupra lumii decât cele contemporane.

„Am studiat medicina netraditionala. Invatam psihoterapii populare, fitoterapie, cromoterapie, meloterapie, terapia prin dans, prin joc, prin creatie, prin lupta. Unele erau foarte bine dezvoltate in tradiția rusa, altele in traditia armeana sau gruzina. In Rusia, de exemplu, s-au păstrat vedele slave, foarte interesante, din care poti afla cum vedeau oamenii, înainte, lumea. Imaginea lor asupra lumii era mult mai complexa, mult mai vasta si mult mai adevărata decât cea pe care o avem noi azi. Noi, astăzi, din multe puncte de vedere, suntem niste orbi, niște schilozi, niște calici, niște handicapati in direcția asta. Avem o imagine absolut absurda si falsa asupra realității si din cauza asta, la fiecare pas, facem alegeri false, hotarari gresite… si toate lucrurile astea n-au cum sa duca decât la suferința, chin si necaz, dovada ce se intampla in lume”, a mărturisit Anatol Basarab.

În ce fel ne putem folosi de numerologie in relațiile de dragoste

Conform spuselor numerologului, fiecare individ reprezintă un set distinct de trăsături, iar numerologia oferă posibilitatea de a anticipa anumite caracteristici ale unui partener. Deși nu există o compatibilitate perfectă, se susține că poți trăi bine cu oricine dacă ești conștient în momentul alegerii.

Este necesar să depui eforturi pentru a rămâne conștient de persoana de lângă tine. Totuși, mulți tind să idealizeze partenerii și să le atribuie calități pe care aceștia nu le-au avut niciodată. Aceasta poate duce la probleme în relație, cu reproșuri legate de neîndepliniri sau așteptări nerealiste.

„Fiecare om este un set de trăsături. Numerologia ne oferă posibilitatea de a vedea mai devreme câteva caracteristici ale partenerului. Compatibilitate perfecta nu exista. Dar poti trai foarte bine cu oricine atâta timp cat ești treaz in momentul in care faci alegerea respectiva. Trebuie sa faci eforturi sa te menții conștient de omul pe care il ai in fata ta. Dar vezi tu, asta se întâmpla cam rar, pentru ca majoritatea avem tendința de a cosmetiza oamenii pe care începem sa-i iubim, de a le atribui trăsături pe care ei, de fapt, nu le-au avut niciodată. Si atunci, încep problemele. Femeia începe sa-i reproșeze bărbatului ca nu e gospodar sau ca nu-i destul de atent cu ea. Bărbatul ii spune ca nu e destul de toleranta sau de harnica. Si tot asa, pana ajung la niște disensiuni îngrozitoare, care le aduc nefericiri profunde, frustrări pe termen lung si foarte lung. Sa știi ca lucrurile pot fi simplificate: înainte sa intri într-o relație, sa faci o alegere, e ca la magazin, când te duci sa-ti cumperi o mașina de spălat.”, a mai spus specialistul în numerologie.