Gabriela Dinu Vedete 25.08.2023 09:34

Anastasia Soare: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Anastasia Soare: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Anastasia Soare este o româncă celebră, recunoscută după apelativul „Regina sprâncenelor”. S-a născut pe 28 decembrie 1956 la Constanţa şi este o femeie de afaceri cunoscută în Statele Unite ale Americii.

Este CEO şi fondatoarea companiei Anastasia Beverly Hills, iar averea sa era estimată în 2022 la suma de 3,4 miliarde de lei. S-a născut într-o familie normală din Romani, tatăl său pe nume Dumitru Bălmaci a murit pe când avea doar 12 ani şi a fost crescută de mama ei, Victoria Babu.

Cine este Anastasia Soare şi ce scrie în CV-ul ei?

A studiat istoria artei şi arhitectura în România, după care s-a mutat în LA, und eîşi câştiga existenţa lucrând la un salon de înfrumuseţare. Aşa a descoperit că sprâncenele şi industria lor de beauty nu are exploatată la potenţial şi a închiriat un salon în Beverley Hills Bedford Drive.

S-a căsătorit în 1978 cu Victor, despre care nu se ştiu foarte multe lucruri şi au împreună o fiică, pe nume Claudia Soare. Relaţia lor nu a rezistat, au divorţat şi nu s-a mai afişat în mod oficial cu niciun bărbat. A fost văzută deseori cu Sebastian Stan, românul ajuns celebru la Hollywood, care apare în o mulţime de filme pe Netflix şi mulţi s-au gândit că au o relaţie, dar niciunul nu a confirmat asta.

Date Biografice Anastasia Soare

Nume complet: Anastasia Soare
Data naşterii: 28 decembrie 1956
Partener: divorţată
Înălţime: 1.78 m
Greutate: 68 kg

Anastasia Soare are saloane de înfrumuseţare în România, iar preţul unui pensat plus vopsit sprâncene depăşeşte suma de 200 de lei. În Statele Unite ale Americii, aceasta este mega celebră pentru meseria ei, având clienţi precum Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alții.

Peste Ocean, aceasta a avut numeroase apariţii în reviste mega celebre şi emisiuni, în care a vorbit despre arta sprâncenelor, dovedind încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce i se zice Regina Sprâncenelor.

Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine sunt doar câteva publicaţii americane în care românca noastră a apărut graţie talentului său.