Gabriela Dinu Știri 02.05.2022 20:41

Anamaria Vaida: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Anamaria Vaida: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Anamaria Vaida este una dintre cele mai hot ispite feminine de la Insula iubirii. Fostă dansatoare în club, roşcata cu siguranţă că are în sânge jocul tentaţiei şi va face tot ce îi stă în putinţă pentru a prinde bărbaţii în mrejele ei.

Anamaria Vaida este născută în Cluj Napoca şi tot acolo locuieşte. Are 33 de ani şi primul ei job a fost acela de dansatoare. Cu timpul, s-a specializat în industria cosmeticelor şi a devenit stilist de extensii gene.

Cu ce se ocupă şi din ce face bani Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii?

„Poți să ispitești prin cuvinte, prin înțelegere, prin gesturi, dar nu gesturi care să te ducă la o conotaţie sexuală sau altceva”, spune Ana.

Anamaria este pasionată de sport şi merge des la sală pentru a se menţine în formă. Este absolventă a Facultăţii de Business din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, din Cluj Napoca.

Pe lângă Anamaria Vaida, la Insula iubirii mai sunt alte 9 ispite: Maria Vornicu (37 de ani, stewardesă), Oana Monea (33 de ani, femeie de afaceri), Eda Csoregi (23 de ani, profesoară de Matematică), Karina Fetica (26 de ani, antrenor de fitness), Larisa Iosif (23 de ani), Antonela Pătruţ (26 de ani), Roxana Lite (28 de ani, lucrează în domeniul beauty), Lavinia Dumitrescu (28 de ani), Bianca Patrichi (32 de ani).

Ce nu ştiai despre Anamaria Vaida, roşcata de pe Insulă

– Vaida spune că a acceptat provocarea de a merge ca ispită în Thailanda, la Insula Iubirii, pentru a-i putea ajuta pe cei angrenaţi în concurs să descopere în ce stadiu sunt relaţiile lor, de fapt.
– Spune că adoră să flirteze şi de aceea crede că rolul de ispită i se va potrivi mănuşă.

Date Biografice Anamaria Vaida: înălțime, greutate

Nume complet: Anamaria Vaida
Data naşterii: 1988
Locul naşterii: Cluj Napoca
Partener: singură
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,63 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Cătălin Dumitrescu
Radu Vâlcan
Bogdan Ionescu