Gabriela Dinu Vedete 11.02.2024 20:57

Ana Ularu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Ana Ularu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Ana Ularu este o actriţă în vârstă de 38 de ani din România, născută pe 26 iunie 1985 la Bucureşti. Avea doar nouă ani atunci când a debutat pe micile ecrane.

A jucat în în două coproducții româno-franceze Meuetres par procuration și Passion mortelle, care i-au adus numeroase aprecieri. Pe când avea 17 ani, Ana Ularu a interpretat-o pe Lolita în filmul cu acelaşi nume, au mai urmat şi filmul Maria şi Italiencele, cel din urmă oferindu-i celebritatea.

Ce scrie în CV-ul Anei Ularu?

S-a născut într-o familie de scenografi, părinţii săi Mihaela şi Nicolae Ularu au fost, cel mai probabil, cei care i-au insuflat pasiunea pentru film, teatru şi actorie.

„Mama e primul și cel mai important critic al meu. E la examene, vede prima filmele. E și cel mai temut critic. Nu am să uit niciodată senzația de a ști că e în sala la premieră de la Lolita. Partea haioasă a venit când la un spectacol cu Hamlet, mama nu a mai putut întră în sala și, atunci, a intrat în spatele scenei, lângă culise și a văzut tot spectacolul de lângă scară de incendiu. Ne-am amuzat, toată distribuția, să o avem partener din umbră, de fapt, din contre jour. E de-ai casei”, a povestit Ana Ularu.

Face carieră şi din teatru şi mai încasează bani frumoşi şi din imagine, căci a apărut şi pe coperta unul album OCS – Mâinile sus. Totodată, Ularu este şi vocalista trupei Sunday People, în care cântă fraţii Hasan şi Sultan Nasser.

Cu cine este căsătorită Ana Ularu?

Filomgrafia sa conţine titluri precum: Maria, Damen tango, Italiencele, Magnatul, Lost and found, Concluzie, Waste, Sunt o babă comunistă, Inferno, Siberia sau Miracol.

Totodată, Ana Ularu a apărut şi în mai multe seriale de televizune difuzate în toată lumea, precum Passion Mortelle, Meurtres par procuration, Cu un pas înainte, Anacondas: Trail of Blood, Life on top, Familia Borgia, Emerald City, Alex Rider, Riburile Europei şi Spy Master.

În prezent, această joacă alături de Florin Piersic Jr într-un serial care este produs de Netflix, Subteran. Este căsătorită cu actorul de origine germană Marc Rissmann şi au împreună un copil. Deşi lucrează în acelaşi domeniu, nu şi-a întâlnit soţul pe platourile de filmare, ci într-un muzeu: „Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria ‘plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri”, a mărturisit românca.