Gabriela Dinu Vedete 18.08.2023 15:00

Ana Petcu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Ana Petcu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Ana Petcu este o tânără din noua generaţie care face bani din Tik Tok şi nu numai. Totul a început pentru ea ca o activitate în pandemie, când aplicaţia a explodat la noi în ţară, iar ea s-a gândit să creeze conţinut pentru a le arăta tuturor că poţi face şi lucruri interesante în casă, în lockdown.

”A fost o inspirație de moment. A apărut TikTok și am văzut cât de simplu este, mai ales că un video are maxim un moment. Și am spus să încerc să fac ceva, pentru că restricțiile ne-au limitat câmpul vizual la sufragerie, frigider și social-media am spus că ar fi fain să mă agăț de ceva și să am un task pe zi.

Cine este Ana Petcu?

Task-ul meu pe zi era un TikTok în care făceam chestii prin casă să arăt lumii că nu e așa rău să stai în casă și am reușit”, a povestit ea despre începuturile sale pe aplicaţia unde a ajuns să fie urmărită de peste un milion de oameni în prezent. Aceasta scoate dintr-un singur videoclip postat pe contul său suma de 200 de dolari.

S-a născut pe 8 septembrie la Braşov, dar s-a mutat în Capitală. A absolvit Colegiul Naţional Mihai Viteazu, după care s-a înscris la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti.

A lucrat la Asociaţia Studenţilor la Comunicare din cadrul facultăţii, iar din decembrie 2017 lucrează la Kiss Fm. Pentru că muzica este o altă pasiune de-a ei, despre care a povestit mai multe chiar ea. Nu este un job din care face bani mulţi, este mai mult o pasiune şi modul prin care poate fi ea: „Muzica a fost mereu cu mine, parte din mine, însă abia pe la 15 ani m-am dus spre canto, împinsă de părinți (să vă dea Dumnezeu sănătate, mamă și tată).

Date Biografice Ana Petcu

Nume complet: Petcu Ana
Data naşterii: 8 septembrie
Locul naşterii: Braşov

Presupun că eram prea introvertită și mă autosubestimam prea tare ca să mă expun singură unei critici constructive. Apoi în mai puțin de un an aveam concerte prin țară. Am tot cântat cam pe toată perioada liceului, iar în 2020 m-am dus către viața de studio. Iubesc viața de studio. O să mă întorc la ea asap, dar am niște planuri huge momentan. În 2021 am lansat prima și singura mea piesa, “Mayday”, care are peste 100k views pe YouTube.

N-am pushuit-o, nu prea i-am făcut promovare. Așa a fost să fie. Însă eu sunt mândră de tot și de abia aștept să mă întorc la a face video-uri muzicale. Îmi place foarte mult să construiesc tot conceptul. Asta este pasiunea mea cea mai aprinsă, de la versuri, linii melodice și compoziție, la scenariu, cromatică și personaje”, a povestit Ana Petcu.