Gabriela Dinu Vedete 10.10.2023 00:05

Ana Pandeli: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, studii

Ana Pandeli: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, studii

Ana Pandeli este iubita lui Codin Maticiuc şi mama celor două fetiţe ale afaceristului şi, mai nou, actor. S-a ţinut tot timpul departe de lumina reflectoarelor şi a apariţiilor în spaţiul media, iar din rândurile următoare vom afla mai multe detalii neştiute despre ea.

La începutul relaţiei, Ana Pandeli şi Codin Maticiuc nu se afişau deloc împreuna, au ţinut totul secret. Asta până când a rămas încărcinată cu prima fetiţă, pe nume Smaranda, a lui Maticiuc.

Cine este şi cu ce se ocupă Ana Pandeli?

De peste 3 ani, Ana şi Maticiuc formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la studii, fiind amândoi absolvenţi de UNATC. Nu a profesat, însă, până acum, după cum a povestit chiar Codin Maticiuc, actorul din Clanul şi Miami Bici:

„Iubita mea e actriţă, în sensul că a făcut aceleaşi cursuri ca şi mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace”, a mărturisit Maticiuc.

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție», iar eu respect asta. Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a mai dezvăluit Codin despre Ana, care este pasionată de sport şi hiking. Aceasta a urcat inclusiv pe Muntele Kilimanjaro.

Mai are un băiat

Atunci când a rămas însărcinată pentru a doua oară, Ana s-a lăsat fotografiată având scris un mesaj pe burtă, textul „facem” şi numărul de sms la care se primesc donaţii în cadrul campaniei „Spitale private din bani publici”, pe care Maticiuc a iniţiat-o şi de care se ocupă de mai mulţi ani.

„M-a terorizat până am făcut-o. El e convins că burta mea o să convingă mulți oameni să trimită sms. Eu nu mă pricep, dar iată că l-am ascultat, deși greu îmi e să mă văd așa după ce ultima poză cu burta mea era când o numeam abdomen. Sper să nu-l dezamăgesc. Cu ocazia asta s-a întâmplat și ce așteptam de multă vreme, să îngenuncheze Codin în fața mea. Mă rog…în spatele mei, dar măcar am trăit-o și p-asta”, a scris Ana Pandeli pe pagina sa de Instagram. Mamă a două fetiţe din relaţia cu Maticiuc, Pandeli mai are şi un băiat, dintr-o relaţie anterioară.