Gabriela Dinu Vedete 09.08.2023 09:43

Ana de Armas: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, filmografie

Ana de Armas: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, filmografie

Ana de Armas este o frumoasă actriţă de origine cubanezo-spaniolă, născută pe 30 aprilie 1988 în Habana, Cuba. A debutat în ţara natală, în comedia romantică Una rosa de Francia, după care s-a mutat în Madrid, pe când avea doar 18 ani, şi a jucat în serialul de mare succes El Internado, în perioada 2007 – 2000.

S-a mutat în Los Angeles şi viaţa, dar şi cariera ei, s-au schimbat radical. A primit roluri în filme precum Knock Knock (2015) și War Dogs (2016), Hands of Stone (2016), Vânătorul de recompense 2049, The Gray Man, Blonde (în care joacă rolul lui Marilyn Monroe.

Cine este Ana de Armas şi ce scrie în CV-ul ei?

În 2020, Ana de Armas îl cunoştea pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, pe Ben Affleck, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz. Se întâmpla, desigur, înainte de Jennifor Lopez. Fără să aibă apariţii împreună pe covorul roşu, actriţa cubaneză şi megastarul s-au iubit vreme de un an, până în ianuarie 2021, când Ben a părăsit-o pentru a se cupla cu Jennifer Lopez. Re-cupla, de fapt, că cei doi au mai avut o poveste de dragoste şi în tinereţe, care se pare că nu s-a consumat nici acum, după 17 ani de când s-au văzut prima dată.

Ana de Armas nu a suferit prea tare după Ben Affleck, s-a cuplat cu vicepreşedintele aplicaţiei Tinder, pe nume Paul Boukadakis, în vârstă de 37 de ani. Cei doi nu au confimat relaţia, dar au fost surprinşi în dese rânduri apropiaţi sau în timp ce se sărutau de către paparazzi.

Date Biografice Ana de Armas

Nume complet: Ana de Armas
Data naşterii: 30 aprilie 1988
Partener: Paul Boukadakis
Înălţime: 1,68 m

Noul iubit al Anei nu este străin de platourile de filmare, fiind producător pentru fimele The Snow Monster”, “Lucy in the Sky with Diamond” și “The Berkshire Apperentice”. Ana de Armas a strâns, de-a lungul carierei sale, o avere impresionantă de 5 milioane de dolari, dar nu se compară cu noul iubit, a cărui avere se ridică la 13 milioane de dolari.