Gabriela Dinu Vedete 24.03.2023 09:06

Amna: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, nume real

Amna: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, nume real

Amna este o cunoscută cântăreaţă de la noi din ţară, care a participat la mai multe show-uri de televiziune de la noi din ţară, precum Te cunosc de undeva sau Bravo, ai stil! Celebrities.

S-a născut pe 24 martie 1984 în Slatina, judeţul Olt, şi a devenit cunoscută publicului larg după ce a colaborat cu Tom Boxer pentru piesa Tell me why, o melodie de club, ascultată şi în prezent în localurile de la noi din ţară.

Cine este şi de unde vine Amna?

A continuat să lanseze melodii de succes, cu artişti precum Whats’Up sau Adda, cântând împreună melodiile Arme şi Fără aer. În prezent, Amna şi Adda sunt foarte bune prietene şi vor face echipă în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva de la Antena 1. Amna a studiat muzica, a crescut în Bucureşti şi a învăţat la Liceul George Coşbuc, secţia pian canto. A studiat apoi la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE.

Pentru a scoate prima piesă, Amna a avut să facă unele sacrificii. Din fericire pentru ea, s-a dovedit că totul a meritat efortul, acum este o artistă de succes, care face bani frumoşi din muzică şi contracte de imagine.

„Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă. Însă la începutul carierei am renunțat la mine, la Andreea (n.r. numele real al artistei), pentru a deveni Amna. Am dorit ca Amna să fie cunoscută. Acum am reușit să le aduc și pe Amna și pe Andreea în același brand.

Când am început să scriu în română, lumea nu m-a perceput că pe un artist român (n.r. Amna devenise deja un nume internațional). Atunci mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, că voi scrie din suflet și oamenii au înțeles cine sunt cu adevărat și ce fac. Când am adus-o și pe Andreea în percepția publicului, s-a construit întregul”, a povestit Amna.

Este căsătorită, dar nu îşi scoate soţul în lume. Cei doi au împreună un băieţel, iar sarcina a ţinut-o secretă. Numele său real este Cristina Andreea Muşat, iar Amna este doar o poreclă devenită numele ei de scenă.

Amna biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Muşat Cristina Andreea
Data nașterii:  24 martie 1984
Vârsta: 39 de ani
Locul nașterii: Slatina, Olt
Înălțime: 1,57 m
Greutate: 43 de kg
Partener: căsătorită