Gabriela Dinu Emisiuni TV 14.01.2023 18:33

America Express, sezonul 1 | Cum poţi vedea emisiunea de la Antena 1 LIVE, dacă nu ai acces la TV

America Express, sezonul 1 | Cum poţi vedea emisiunea de la Antena 1 LIVE, dacă nu ai acces la TV

Este pentru prima dată în istoria emisiunii Asia Express când se schimbă total partitura. După mai mulţi ani de aventuri nebune pe continentul asiatic, producătorii de la Antena 1 au decis să mute totul către Statele Unite ale Americii. Aşa a devenit America Express.

Pe data de 15 ianuarie 2023 este startul emisiunii de la Antena 1, iar din rândurile următoare veţi afla cum puteţi viziona show-ul, în cazul în care nu puteţi ajunge în timp util în faţa unui TV.

Vezi live emisiunea America Express, de la Antena 1

Este vorba despre aplicaţia Antena Play, acolo unde sunt stocate şi difuzate live toate producţiile din trustul Intact. Tot acolo vă puteţi uita live la America Express, sau puteţi urmări episoadele pe care le-aţi ratat. Desigur, totul este posibil contracost, iar preţul unui astfel de abonament este de 7,99 euro pe lună, după majorarea costurilor, care a avut loc în toamna anului 2021.

Ca să îţi faci un astfel de abonament trebuie să accesezi din browserul tău de internet site-ul www.antenaplay.ro, accesează contul meu, apoi intră în cont, selectează abonament şi mai ai doar să apeşi butonul activează abonamentul. Din acel punct, vei fi direcţionat către site-ul serviciului de plată, unde va trebui să introduci datele de contact şi datele cardului cu care urmează să îţi plăteşti abonamentul.

Cine participă la America Express, de la Antena 1?

Cei de la Antene au ales un număr de 9 perechi de echipe care au plecat pe Drumul Aurului, care va trece prin Mexic, Guatemala sau Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt cei 18 participanţi care se luptă pentru marele premiu.

Ştiţi deja conceptul, este valabil acelaşi din Asia Express, adică vor trebui să îşi găsească transport, cazare şi mâncare cu doar 1 euro pe zi, oferiţi de producători.