Gabriela Dinu Vedete 11.02.2024 09:21

Amalia Nastase CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Amalia Nastase CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Amalia Năstase s-a născut pe 20 martie, în Bucureşti şi a fost căsătorită timp de 14 ani cu fostul mare tenismen român, Ilie Năstase. Au divorţat în 2010.

Amalia şi-a păstrat numele de familie şi ţine în continuare legătura cu fostul soţ în principal datorită celor două fete pe care le au împreună, pe nume Alessia şi Emma.

Cine este, de fapt, Amalia Năstase?

S-au cunoscut în 2004, iar doi ani mai târziu se căsătoreau. Când a simţit că nu mai poate sta în această relaţie, Amalia a decis să pună stop, în ciuda apropiaţilor, care o sfătuiau să nu divorţeze de Ilie Năstase:

„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!».

Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: « Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț»”, a declarat Amalia Năstase.

Din ce face bani Amalia Năstase?

Şi-a refăcut viaţa la scurt timp, căsătorindu-se chiar cu partenerul său de afaceri. Se numeşte Răzvan Vasilescu şi au împreună un băiat, pe nume Toma. Familia lor are astfel trei copii.

Amalia Năstase a avut un început greoi în industria muncii. Aceasta mărturisea că primul job pe care l-a avut a fost unul part time, în cadrul unei firme de asigurări, când ea nu ştia nici măcar să trimită un fax. A făcut bănuţi şi în adolescenţă, atunci când învăţa copiii limba engleză, iar prima afacere şi-a deschis-o imediat ce a împlinit 18 ani, când a deschis un business cu sampling cu ţigări.

Şi-a deschis cu Ilie Năstase un lanţ de magazine de tip fast food în Republica Moldova şi a mai achiziţionat un procent de 30% din magazinul de lux High Fashion.

Citeşte şi alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Adrian Ilie
Adrian Enache