Gabriela Dinu Știri 09.07.2023 22:07

Alina Puşcău: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, iubiţi

Alina Puşcău: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, iubiţi

Alina Puşcău este o româncă născută pe 17 noiembrie 1981 la Bucureşti, de profesie model de talie internaţională. Locuieşte în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, acolo unde profesează.

Alina a făcut modeling de mică, aşa cum se şi începe această meserie. În 1998, aceasta a câştigat concursul Elite Model Look, pe când avea doar 16 ani. Şi a devenit cunoscută după ce a avut relaţii cu bărbaţi mega celebri, precum Jeffrey Epstein, un miliardar, pilotul de Formula 1 Eddie Irvine şi chiar mega starul Vin Diesel.

Ce scrie în CV-ul Alinei Puşcău?

Frumoasa Alina Puşcău a pozat în campanii pentru branduri celebre în toată lumea, cum sunt Pepe Jeans sau Victoria’s Secret şi a apărut în reviste ca Harper’s Bazaar sau Allure. În 2009, aceasta a avut un pictorial incendiar în revista destinată bărbaţilor Playboy, iar fotograful a fost nimeni altul decât iubitul său, Ratner.

A jucat şi în filmul Conan Barbarul, în 2011, care a fost un real succes şi a fost distribuită în videoclipul realizat de acelaşi Brett Ratner, iubitul său, pentru piesa Dragostea din Tei a celor de la O Zone, varianta remixată. Peste un milion de dolari a costat realizarea acelui videoclip, în care Alina Puşcău a avut rolul principal.

Date Biografice Alina Puşcău

Nume complet: Puşcău Alina
Data naşterii: 17 noiembrie 1981
Înălţime: 1,77 m
Greutate: 50 kg
Partener
: Brett Ratner

Alina Puşcău cântăreşte 50 de kilograme la o înălţime de 1,77 m şi este departe de dimensiunile perfecte, având 87-67-87, numai că nu asta este totul în modeling. Are charismă şi a avut succes de mică.

Povestea de viaţă e tristă, tatăl său obişnuia să o bată pe mama sa, iar pentru a-l opri, Alina mărturisea că se aşeza în faţa ei şi încasa ea loviturile. A forţat-o pe mama sa să divorţeze, iar la scurt timp tatăl ei s-a stins.

Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel, pe care îl cunoscuse în adolescenţă la Paris, dar cu care s-a regăsit în America. Actorul voia să se căsătorească şi să facă un copil, dar românca nu a vrut să renunţe la carieră. Acum, face bani din imagine şi a reuşit din mica sa avere să-i cumpere inclusiv mamei sale o casă.