Gabriela Dinu Vedete 09.02.2024 17:01

Alina Eremia CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alina Eremia CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alina Eremia este o cântăreaţă şi actriţă din România, născută pe 15 decembrie 1993 la Buftea, în judeţul Ilfov. Cântă de mică şi în 2005 a reprezentat România la Eurovision Junior.

Alina s-a născut în Buftea, părinţii ei sunt Nicuşor şi Daniela Eremia şi mai are un frate mai mic, cântăreţ şi el. A studiat Filologie la Colegiul Naţional George Coşbuc şi a luat BAC-ul cu 8,96, după ce a obţinut 10 curat la Sociologie.

Ce scrie în CV-ul Alinei Eremia?

La UNATC, acolo unde admiterea este una deosebit de dificilă, Alina a fost admisă fără probleme, cu media de 9.55. Era obişnuită cu scena de mică, avvea doar 5 ani când s-a apucat de muzică şi a participat la concursuri importante, difuzate la TV.

Din 2011 cunoştea cu adevărat celebritatea, după ce lua castingul organizat de Pro TV pentru serialul Pariu cu viaţa şi ajungea să cânte în Lala Band, alături de Dorian Popa, Alexia Talavutis, Sore şi restul.

Adevărul despre relaţia cu Dorian Popa

Despre ea şi Dorian Popa toată lumea a crezut că au avut o relaţie, mai ales că au jucat rolul unui cuplu în serialul anterior amintit. Chiar au avut de jucat scene în care se sărutau, momente dificile pentru cei doi actori aflaţi la început de drum, dar care au reuşit să se descurce graţie talentului lor actoricesc.

Popa a clarificat totul ulterior: „Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus acesta. După Pariu cu viaţa şi Dorian Popa se cupla şi avea o relaţie serioasă, care s-a destrămat însă între timp, cu Claudia „Babs” Iosif.

Date Biografice Alina Eremia: înălțime, greutate

Nume complet: Eremia Alina
Data naşterii: 15 decembrie 1993
Locul naşterii: Buftea
Parteneră: Edi Barbu
Înălţime: 1,75 m
Greutate: 55 kg

De peste opt ani, Alina Eremia trăieşte o poveste de dragoste cu Edi Barbu. Recent, aceasta a fost cerută în căsătorie şi, bineînţeles, că a şi acceptat. Urmează nuntă mare în showbiz-ul românesc.