Gabriela Dinu Vedete 08.07.2023 22:58

Alina Chivulescu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, filmografie

Alina Chivulescu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, filmografie

Alina Chivulescu este de profesie actriţă de film şi televiziune şi a devenit cunoscută publicului larg, după ce a interpretat-o pe psiholoaga Bela, iubita lui Nelu Curcă, din serialul La Bloc, ce s-a difuzat cândva pe Pro TV.

S-a născut pe 21 iulie 1974 la Constanţa şi a fost căsătorită cu afaceristul român Mihai Cuptor. A divorţat de el şi în prezent se iubeşte cu Dan Chişu.

Ce scrie în CV-ul Alinei Chivulescu, Bela din La Bloc

De-a lungul carierei sale, Alina Chivulescu a fost distribuită în diverse roluri în filmele Omul zilei, Orient Express, Ho Ho Ho, Selfie şi Selfie 69. A jucat mai mult în seriale, dintre care le amintim pe La bloc, Sub clar de lună, Vine poliţia!, Îngeraşii, Aniela, Iubire şi onoare, Las Fierbinţi, O nouă viaţă, Fructul oprit.

Bela a făcut furori pe vremea când juca în La bloc, de la Pro TV. A mai fost distribuită după în unele filme şi seriale, dar de 4 ani s-a lăsat de cinematografie şi a devenit stewardesă.

„Mai stau în București, dar în ultima vreme sunt stewardesă. (…) Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea. După care a început pensionarea voită sau nevoită, că așa e viața. Eu întotdeauna am avut timp. Mai mult mi-a plăcut de mine în relație cu ceilalți și de cum a mers viața când am creierul ocupat. În ultima perioadă, îl am foarte liber”, a povestit aceasta.

Este căsătorită cu Dan Chişu, celebrul regizor, şi locuiesc împreună pe Coasta de Azur. Aceştia s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale producţiei Selie 69, fix ultimul film în care Alina Chivulescu a jucat înainte de a se retrage.

Date Biografice Alina Chivulescu

Nume complet: Chivulescu Alina
Data naşterii: 21 iulie 1974
Partener: Dan Chişu
Înălţime: 1.75 m

Are o siluetă de invidiat la vârsta de 50 de ani, aproape că nu ai zice că este mama unui băiat. Se numeşte Michel şi provine din căsnicia avută cu Mihai Cuptor.

Alina Chivulescu s-a reconfigurat profesionat şi trăieşte într-o ţară cu totul nouă, dar nu şi-a uitat familia şi prietenii. Dana Rogoz, cea care i-a fost colegă pe platourile de filmare, este persoana cu care se vede ori de câte ori revine pe plaiurile natale.