Tudosie Andrei Vedete 02.03.2024 18:40

Alin Boroi CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alin Boroi CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alin Boroi a venit pe lume în data de 20 aprilie 1981 și s-a remarcat ca un dezvoltator imobiliar de renume, acumulând o bogată experiență de peste 20 de ani în acest domeniu.

Cine este Alin Boroi

Din luna septembrie a anului 2018, afaceristul Alin Boroi este căsătorit cu faimoasa actriță Diana Dumitrescu. Cei doi s-au întâlnit într-un club, prin intermediul prietenului lor comun, Augustin Viziru, care le-a facilitat cunoștința.

Alin a invitat-o pe Diana la dans, iar apoi au ieșit să servească masă împreună, contribuind astfel la apariția unei povesti frumoase de dragoste.

„Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru, căci el este foarte bun prieten cu Alin. Așa ne-am cunoscut. Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat. Ajunsesem în perioada în care am zis că nu mă mai interesează, că nu mai vreau, să fiu doar eu cu mine și dacă Dumnezeu îmi aduce pe cineva în viață, să fie o dragoste frumoasă, cu puțină nebunie. Am primit fix ce aveam nevoie”, a spus Diana Dumitrescu.

Cum a fost Diana Dumitrescu cerută în căsătorie

Ea a fost cerută în căsătorie în timpul iernii. Partenerul ei a căzut în genunchi și a întrebat: „Vrei să fii soția mea?” Răspunsul ei a fost afirmativ. A fost extrem de surprinsă de acest gest, iar momentul magic a avut loc în ajunul Crăciunului, în timp ce își schimbau cadourile.

„Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile. Nici eu nu știam că se va întâmpla, noi am avut o discuție la un moment dat când eu eram la filmări. Eu aveam multă treabă, nu-mi stătea gândul. Mi-a spus că a anulat vacanța și a spus că mergem la munte. În 20 de minute mi-am găsit rochia de mireasă. A fost haos pentru că a fost o nuntă în două zile și două nopți. Au fost 70 de persoane, doar familiile și prietenii apropiați. Nu e vorba de organizarea în sine, dar lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Toate lucrurile pe care le-am avut la nuntă s-au întâmplat pur și simplu. Voiam o rochie simplă, largă și ușoară, m-am dus direct la creatorul care știam că face astfel de rochii. Alin a purtat o ie. Inelul îl aveam de doi ani, acum e verigheta. Am avut trei perechi de nași. N-au fost nici pe cadouri, nici plicuri, am primit, dar nu am cerut”, a precizat Diana Dumitrescu.

Deși evenimentul căsătoriei s-a derulat cu rapiditate, având loc în mijlocul unei păduri în Poiana Brașov, atmosfera petrecerii a fost una de neuitat. Cei doi proaspăt căsătoriți au avut parte de o reușită deplină, bucurându-se de prezența apropiaților lor, familia și prietenii, care i-au înconjurat cu afecțiune și bucurie în această zi specială.

„A fost pe repede înainte, dar a fost totul foarte frumos. Am tremurat un pic la cununia religioasă. A fost în Poiana Brașov, în pădure. Am făcut într-o poiană cununia religioasă, iar petrecerea a fost într-un restaurant. M-am hotărât în urmă cu două săptămâni să mă căsătoresc… Ne-am hotărât, am făcut-o și iată că a fost foarte frumos. Sunt foarte fericită, am fost foarte emoționată. Nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară. Au fost foarte puţine persoane la nunta noastră. Familiile noastre şi prietenii apropiaţi, în jur de 60-70 de persoane. Au fost mai mult de 12 ore inten se. Am avut nişte lăutari foarte buni pentru că a fost o nuntă câmpenească. Am avut şi un DJ care a pus muzică foarte bună, de toate felurile”, a povestit Diana Dumitrescu.