Tudosie Andrei Vedete 02.03.2024 18:52

Alice Dumitrescu CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alice Dumitrescu CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alice Dumitrescu, în vârstă de 55 de ani, își desfășoară activitatea în industria televiziunii încă din perioada adolescenței. De-a lungul timpului, și-a urmărit cu pasiune visul său de a deveni prezentatoare TV, iar acest obiectiv și-a găsit împlinirea într-un moment semnificativ al carierei sale.

Cine este Alice Dumitrescu

Chiar dacă s-a retras de pe micul ecran, Alice Dumitrescu nu a renunțat la implicarea în lumea televiziunii, ci, dimpotrivă, a continuat să contribuie activ în această industrie. În prezent, își câștigă existența prin munca sa în calitate de producător de televiziune, aducându-și astfel contribuția la diverse proiecte și consolidându-și expertiza în domeniul media.

„La 21 m-am întors la televiziune, unde am fost crainică, dar nu pentru multă vreme, pentru că nu aveam studii superioare, așa că m-am retras. Am intrat la Politehnică, m-am măritat cu un coleg de facultate, am făcut-o pe Andreea la 23 de ani și tot atunci am început să produc și să prezint emisiuni pentru copii”, a povestit Alice Dumitrescu.

Alice Dumitrescu a avut o experiență anterioară în ceea ce privește căsătoria, fiind căsătorită înainte, din care a rezultat o familie extinsă cu două fiice, pe nume Andreea și Maria. În anul 1995, viața ei a cunoscut o schimbare semnificativă atunci când a întâlnit-o pe Horia Brenciu. Cu toate acestea, implicarea lor într-o relație a avut loc abia după nouă ani de la prima lor întâlnire.

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu, copii

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu au o micuță numită Mina, rezultată din căsătoria lor. În dorința de a completa și extinde familia lor, cei doi au luat decizia să adopte un băiat pe nume Toma.

Această decizie a contribuit la crearea unei familii unite și diversificate. În ochii vedetei de la Pro TV, toți copiii din familie, inclusiv cele două fiice ale soției sale din căsătoria anterioară, sunt considerați ai lor și trăiesc împreună sub același acoperiș.

„O cunosc de ceva timp și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâta ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea”, a declarat Horia Brenciu despre soţia sa.