Gabriela Dinu Vedete 22.10.2023 19:22

Alice Dumitrescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Alice Dumitrescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Alice Dumitrescu este soţia unuia dintre cei mai iubiţi cântăreţi de la noi din ţară, Horia Brenciu. Lucrează şi ea în domeniu şi formează un cuplu de mai mulţi ani.

Alice Dumitrescu are 55 de ani şi lucrează în televiziune din adolescenţă. Visul ei a fost să fie prezentatoare TV, ceea ce s-a şi întâmplat, la un moment dat.

Cine este Alice Dumitrescu şi ce scrie în CV-ul ei?

S-a retras de pe sticlă, dar a continuat să lucreze în industrie. Aceasta face bani în prezent din job-ul de producător de televiziune.

„La 21 m-am întors la televiziune, unde am fost crainică, dar nu pentru multă vreme, pentru că nu aveam studii superioare, așa că m-am retras. Am intrat la Politehnică, m-am măritat cu un coleg de facultate, am făcut-o pe Andreea la 23 de ani și tot atunci am început să produc și să prezint emisiuni pentru copii”, a povestit Alice Dumitrescu.

Alice Dumitrescu a mai fost căsătorită în trecut şi din relaţia anterioară are două fete, pe nume Andreea şi Maria. Din 1995, l-a cunoscut pe Horia Brenciu, dar s-au implicat într-o relaţie abia nouă ani mai târziu.

Câţi copii au Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu?

Are o fetiţă şi cu Horia Brenciu, care se numeşte Mina şi, pentru a-şi întregi familia, au mai adoptat un băiat, pe nume Toma. Vedeta de la Pro TV le consideră copiii lor şi pe celelalte două fete ale soţiei sale, care locuiesc împreună cu ei.

„O cunosc de ceva timp și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâta ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea”, a declarat Horia Brenciu despre soţia sa.