Tudosie Andrei Vedete 02.03.2024 19:20

Alexandru Vaida CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandru Vaida CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Faimoasa moderatoare TV Mirela Vaida este o prezență cunoscută pentru toată lumea, însă doar un număr restrâns de persoane sunt familiarizate cu identitatea lui Alexandru, partenerul ei de viață, și cu sursa sa de venituri.

Cine este Alexandru Vaida

În decursul ultimilor ani, Mirela Vaida a traversat diverse etape în cariera sa, făcându-și simțită prezența în emisiuni notabile precum „Acces Direct”, „Mireasa”, și din nou „Acces Direct”, toate difuzate pe postul de televiziune Antena 1

Recent, ea și-a extins influența în lumea media prin aparițiile sale în cadrul emisiunilor difuzate atât de Atena 1, cât și de noul său habitat televizual, Antena Stars.

Din perspectiva carierei, se poate spune că este o persoană realizată profesional, iar când ne îndreptăm atenția spre viața personală, constatăm că aceasta strălucește în aceeași măsură. Este o femeie împlinită, radiind de fericire, beneficiind de o căsnicie solidă și binecuvântată cu prezența a trei copii.

Cu toate că este o apariție constantă în mediul televizat al românilor, Mirela Vaida a avut grijă să-și păstreze familia în umbra reflectoarelor. Informațiile referitoare la soțul Mirelei Vaida sunt fie limitate, fie aproape inexistente, în ciuda prezenței constante a acesteia pe micile ecrane.

Vedeta a încercat în toți acești ani să-și țină departe familia de ochii  paparazzilor, iar Alexandru, soțul Mirelei Vaida, a fost o prezență discretă, cu puține apariții în public.

Însă, dat fiind că Mirela Vaida este mereu sub observația atentă a aparatelor foto, era aproape inevitabil ca, măcar o dată, și Alexandru să fie capturat în cadrele lor.

Din anul 2009, Alexandru Vaida împarte viața alături de celebra Mirela Vaida. Cuplul are împreună o familie minunată, formată dintr-o fiică, Carla, în vârstă de 8 ani, și doi băieți, Vladimir în vârstă de 7 ani și Tudor, cel mai mic membru al familiei, în vârstă de doar 4 ani.

Potrivit datelor disponibile, se spune că partenerul de viață al Mirelei Vaida ocupă poziția de director comercial în cadrul unei dintre numeroasele companii din România specializate în comercializarea de geamuri termoizolante, uși și ferestre din PVC.

Unde s-a mutat Mirela Vaida alături de familia sa

Nu demult, celebrul personaj discuta despre unul dintre evenimentele semnificative din viața sa de familie, respectiv schimbarea locuinței și mutarea într-o casă nouă.

„Ne-am mutat în casă nouă. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioare dimineața și porci mistreți. E liniște totală”, a scris Mirela Vaida pe blogul personal.