Gabriela Dinu Știri 22.01.2022 19:28

Alexandru Ţincuşe Stresu: CV, vârstă, ocupație, avere, afaceri, câți bani face din Youtube

Alexandru Ţincuşe Stresu: CV, vârstă, ocupație, avere, afaceri, câți bani face din Youtube

Alexandru Ţincuşe Stresu este unul dintre cei mai apreciaţi gameri din YouTube-ul Românesc. Cu peste 220.000 de abonaţi pe canalul anterior amintit şi aproape 90.000 pe Instagram, Str3su este cel care dă trendul în industria jocurilor de calculator.

Dar cine este el, de fapt? Ei bine, numele său real este Ţincuşe Alexandru Cristian, are 29 de ani, şi porecla, devenită nume de scenă acum, este „Str3su”. Este din Bucureşti, absolvenit al Colegiului Naţional Iulia Haşdeu.

Legătura neştiută dintre Alexandru Ţincuşe Stresu şi Selly

În 2011 a absolvit cursurile Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri în cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti. Locuieşte în cartierul Colentina din Capitală şi se recomandă ca fiind „pc builder” şi „streamer” la YouTube.

Este de profesie inginer, dar adoră online-ul şi jocurile pe calculator. Transmite live pe canalul său de YouTube experienţele din timpul jocurilor, iar fanii îl urmăresc necontenit.

Jocul său preferat este Counter Strike şi excelează la acesta. De aceea, majoritatea tinerilor îl urmăresc, pentru a-şi dezvolta şi ei skill-urile în timpul jocului.

Pasionat de calculatoare, Ţincuşe face inclusiv calculatoare la comandă, special pentru jocuri. Din YouTube, conform site-urilor de specialitate, acesta câştigă undeva la 5.000 de euro pe lună.

Date Biografice Alexandru Ţincuşe Stresu: înălțime, greutate

Nume complet: Ţincuşe Alexandru Cristian
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: singur
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,72 m

În urmă cu ceva timp, Str3su a participat la un turneu uriaş de Counter Strike. Pe lângă „aşii jocului”, au participat şi celebrităţi de la noi din ţară, alţi tineri pasionaţi de jocurile în reţea. Cele mai cunoscute nume sunt chiar Dorian Popa, ori Selly.

Str3su nu are iubită sau cel puţin o ţine ascunsă de reţelele sociale, acolo unde postează despre jocuri sau calulatoare, marile sale pasiuni de la care nu se abate niciodată.

Calculatoarele făcute de Alexandru Ţincuşe ies din sfera normalului, căci sunt adaptate după nevoile şi cerinţele clientului. Şi nu vorbim doar despre părţile tehnice, ci şi despre aspect, care iese total din trendul calculatoarelor care se vând în magazinele de specialitate. Pentru a arunca un ochi pe munca lui Ţincuşe Str3su, puteţi studia contul său de Instagram, acolo unde sunt „expuse” majoritatea lucrărilor sale.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: