Gabriela Dinu Vedete 13.01.2023 16:11

Alexandru Piţurcă: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit, afaceri, iubite

Alexandru Piţurcă: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit, afaceri, iubite

Alexandru Piţurcă este un fost fotbalist român, fiul mult mai celebrului Victor Piţurcă. Este cunoscut pentru scandalurile din showbiz în care a fost de multe ori implicat, din cauza iubitelor pe care le-a avut de-a lungul timpului.

În prezent, acesta este dezvoltator imobiliar şi a creat un complex de apartamente în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului, pe care le vinde pe bani frumoşi. Afacerile sale sunt în acest domeniu şi, având în vedere locaţia unde se învârte, averea lui Piţi Jr va creşte considerabil, odată ce locuinţele se vor vinde.

Alexandru Piţurcă, un CV bogat în afaceri şi aventuri

Numele său complet este Alexandru Victorio Piţurcă, s-a născut pe 28 octombrie 1983, la Bucureşti. Tatăl său este nimeni altul decât fostul fotbalist şi actualmente antrenor, Victor Piţurcă, cel care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, şi a fost selecţionerul României în mai multe rânduri.

Cariera fotbalistică a lui Alexandru Piţurcă a început la Steaua, acolo a debutat în fotbalul mare, pe postul de atacant. Se întâmpla pe 13 iunie 2001, într-un meci cu FC Argeş, când reuşea să şi archeze. A mai jucat şi la Regensburg, FC Caracal, Universitatea Craiova, ŢSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FC Braşov şi Khazar Lankaran.

Cine este fratele lui Piţi Jr?

În activitatea de fotbalist, acesta are două trofee, ambele cucerite cu Steaua. Cel de campion, în sezonul 2000 – 2001, plus Supercupa României, câştigată în 2001. Alexandru Piţurcă s-a născut într-o familie cumva disfuncţională, judecând după faptul că tatăl său a avut o aventură de ani buni cu o fostă dansatoare, cu care nici nu se prea ascundea. De Vica Blochina este vorba, iar asta o ştie o ţară întreagă. Piţurcă senior chiar i-a dăruit un copil amantei sale blonde, un băiat pe nume Edan. A fost implicat în diverse scandaluri privind achitarea pensiei alimentare pentru cel mic şi chiar recunoaşterea lui.

În ciuda aventurilor sale extraconjugale, Victor Piţurcă a încercat tot timpul să păstreze aparenţele, pozând într-un familist convins. Nu a vrut niciodată să divorţeze şi este în continuare căsătorit cu Maria Piţurcă, mama lui Alexandru şi femeia care l-a crescut pe fiul său legitim.

Cu cine se iubeşte acum Alex Piţurcă

Cum aşchia nu sare niciodată departe de trunchi, Alexandru Piţurcă a avut o mulţime de iubite celebre. Tiparul său? Fete din showbiz, doamne tunate şi aranjate, care ies în localuri selecte. Foste sau actuale prezentatoare TV, fete de la meteo sau asistente TV. De mai mulţi ani, acesta s-a cuplat cu Cristina ICH, o cunoscută influenceriţă de la noi din ţară. Cei doi au făcut un băieţel pe nume Noah, însă numai linişte nu au.

Cristina ICH postează pe Instagram la fiecare ceartă pe care o are cu Piţi Jr, jurând că de data aceasta nu-l va mai ierta. Ultima dată când influenceriţa anunţa separarea se întâmpla la începutul lunii octombrie a anului trecut: „Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, «calvar». Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră”, spunea atunci Cristina, plină de supărare, pe pagina sa de Instagram.

Însă, la doar câteva săptămâni, cei doi erau surprinşi din nou împreună. Nu se ştie dacă de dragul celui mic sau au decis, din nou, să îşi mai acorde o şansă.

Câţi bani face Alexandru Piţurcă din imobiliare

Piţi Jr a construit un ansamblu rezidenţial în apropiere de hotelul Mariott. O zonă centrală, cu preţuri uriaşe. O garsonieră porneşte aici de la 80.000 de euro, iar costul unui apartament de fiţe, aşa cum sunt duplexurile de la ultimul etaj, cu mai multe camere, poate ajunge şi până la aproape 600.000 de euro! Da, aţi citit bine. Alexandru Piţurcă face un milion de euro pe puţin doar din vânzarea a două astfel de apartamente. Şi ce este curios este că proiectul este finalizat şi aproape toate locuinţele au fost vândute.

Date Biografice Alexandru Piţurcă înălţime, greutate

Nume complet: Piţurcă Alexandru Victorio
Data naşterii: 28 octombrie 1983
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Cristina ICH
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1.88 m